TIOR

Petreceri varatice

Sigur că ştii ce şi cum să pui la punct atunci când organizezi o petrecere pentru cei dragi ţie, dar niciodată nu strică să ai câteva idei în plus, nu-i aşa? Petrecerile sunt adesea cu atât mai amuzante şi memorabile cu cât se întâmplă lucruri noi. Nu va trebui nici să investeşti foarte mult, căci petrecerile sunt pentru ca toată lumea să se distreze, nu ca să ai un motiv în plus să faci credit la bancă.

 

Pentru că noi îţi dorim ca şi tu, ca gazdă, să te distrezi la fel de bine ca invitaţii tăi şi să te poţi mândri cu petrecerea pe care ai organizat-o, îţi vom oferi câteva idei pentru petrecerile de vara aceasta. Bineînţeles, tu le vei putea combina sau adapta resurselor şi preferinţelor tale, însă important este să ai un punct de plecare.

 

Decor din fructe proaspete

 

Întotdeauna vara prin bine alimentele proaspete şi uşoare. Chiar şi atunci când sunt numai pentru decor. În fine, poate se vor transforma din decor în aperitiv sau desert – nu vei şti niciodată când şi cum se va face util un fruct proaspăt.

 

Aranjamente din flori de câmp

 

Nu va trebui nici să cheltuieşti banii aiurea pe flori care oricum vor muri până la finalul zilei, nici să te îngrijorezi că nu ai ce pune pe masă. Flori de câmp găseşti pretutindeni... chiar şi dacă stai la oraş. Culege cele mai colorate şi mai ciudate flori, culege şi câteva fire de iarba câinelui sau alte asemenea ierburi, apoi asociază-le arbitrat. Vei avea nişte aranjamente foarte simpatice şi... chiar originale. Pune gheaţă sau un pic de zeamă de lămâie în apă, pentru ca ierburile să poată rezista până la sfârşitul petrecerii.

 

Jocuri pentru toţi

 

Unele petreceri sunt statice, altele sunt dansante. Pentru prima categorie, vei avea nevoie totuşi de un fel de distracţii: jocuri. Jocurile vor putea varia de la biliard şi bowling improvizat la jocuri de cărţi sau boardgames – tu alegi!

 

Pahare întotdeauna pregătite

 

Bineînţeles că paharele trebuie să fie mereu pregătite! În timpul verii trebuie ca toată lumea să se hidrateze. Aşadar, scoate seturile de pahare la iveală, lustruieşte-le cu grijă pe toate, ornează-le cu câte o felie de lămâie, de portocală sau de măr şi lasă-le să-şi aştepte oaspeţii, alături de aranjamentele florale.

 

În mijlocul proprietăţii

 

Pentru unii, mijlocul proprietăţii este sufrageria; pentru alţii, mijlocul proprietăţii este grătarul din grădină sau o bucăţică de plajă. Oricum ar fi, invită la tine oamenii cei mai dragi şi bucură-te alături de ei de casa ta, fără să vă faceţi griji de priviri indiscrete, de vorbitul sau râsul prea zgomotos şi fără să mai existe posibilitatea de a fi deranjaţi de nişte străini!

 

Ambianţă

 

Ambianţa este întotdeauna un element important într-o petrecere. Asigură o sursă de muzică (chiar şi dacă acest lucru înseamnă să pui muzică de pe telefon sau să te apuci să cânţi la vreun instrument muzical pe care îl cunoşti), parfumează zona de distracţie şi lumineaz-o corespunzător.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI