TIOR

Personalitate intr-un spatiu inchiriat

Se întâmplă să doreşti să trăieşti într-un loc ce nu va fi pentru totdeauna al tău, aşa că vei vrea să îţi amenajezi culcuşul după bunul plac, să îţi personalizezi locuinţa, dar fără a investi prea mult. Am discutat într-un articol anterior despre măsuri pe care le poţi lua pentru a te simţi în largul tău într-o locuinţă, lucruri simple, nu foarte costisitoare şi care nu au nevoie de foarte multe eforturi pentru a instaura o atmosferă plăcută şi relaxantă.

 

Culori puternice şi vii

 

Întotdeauna paleta cromatică a obiectelor din jurul nostru ne afectează starea de spirit, aşadar cel mai bine ar fi să ţii aproape culorile tale preferate. Aşază în noua ta locuinţă închiriată obiecte care au culoarea care îţi place ţie cel mai mult şi îţi creează o dispoziţie cât mai bună, indiferent care este această culoare sau dacă este vorba de mai multe culori.

 

Vei vedea şi în articolul recomandat mai sus, dar şi în imaginile din galeria foto că orice culoare utilizată, în orice nuanţă, are un efect estetic plăcut. Important este să îţi alegi cu atenţie nuanţele utilizate în amenajările interioare ale unei locuinţe închiriate.

 

Piese de artă specifice

 

Arta nu este apreciată la fel de toţi muritorii. Alege decoraţiuni după propriul spirit. Dacă spiritul tău este un personaj de desene animate, înrămează o imagine cât mai asemănătoare cu personajul care te reprezintă.

 

Dacă ai alte preferinţe, atunci optează pentru ele, fără a ezita vreun moment: decoraţiunile care îţi ornează locuinţa trebuie să fie după propriul gust, indiferent care este acesta. Important este să nu fie prea voluminoase, să nu fie prea costisitoare şi să nu presupună modificări categorice în structura locuinţei căci, nu-i aşa, dacă este o casă închiriată, proprietarul s-ar putea să nu fie de acord cu schimbările pe care vrei tu să le faci.

 

Mesaje primitoare

 

Dacă pereţii ar putea vorbi... pereţii nu pot vorbi decât dacă îi faci să vorbească, la fel ca oricare alt obiect de decor: tu poţi face acest lucru posibil. Tablouri, autocolant sau simple rame cu mesaje simpatice – alege orice crezi de cuviinţă pentru a face casa în care locuieşti să îţi vorbească şi să te facă să fii în largul tău.

 

Decoraţiuni şi accesorii personalizate

 

Poţi crea micii accesorii personalizate; handmade sau nu, nici măcar nu contează, important este ca aceste obiecte să îţi reflecte personalitatea, să fie reprezentative pentru pasiunile tale şi să te motiveze să locuieşti acolo, să îţi placă să locuieşti acolo sau, pe scurt, să te facă să te simţi acasă, chiar dacă este numai o casă închiriată şi nu este casa ta.

 

Întotdeauna ceva proaspăt în vase deosebite

 

Acasă este acolo unde întotdeauna te aşteaptă ceva: o amintire de care nu te poţi despărţi sau ceva sau cineva de care să ai grijă, cum ar fi o plantă sau un animal de companie. Totuşi, pentru că nu mulţi proprietari de case şi apartamente acceptă ca un chiriaş să aducă animale în acea locuinţă, va fi mai uşor să adopţi o plantă naturală pe care să o creşti în ghiveci şi care să dea locuinţei tale provizorii un aspect proaspăt, plăcut şi relaxant.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI