TIOR

Pentru un spirit boem

Cum îţi exteriorizezi spiritul boem, mai ales dacă nu ştii că ai unul? Priveşte imaginile din galeria foto şi, dacă rezonezi ele, înseamnă că te poţi inspira de aici. O persoană boemă este un om căruia îi place să se bucure de lucrurile simple pe care ţi le oferă viaţa, să contempleze universul interior şi exterior, să creeze lucruri noi, originale, cu mâinile şi ideile sale şi aşa mai departe. Un boem este un artist, dar unul care nu îşi însuşeşte şi nu îşi asumă această etichetă.

 

Creează arta altfel.

 

Arta nu trebuie să fie în ipsos sau închisă într-o ramă. Poţi să îţi exprimi sentimentele sau gândurile jucându-te cu bidineaua pe pereţi. Dacă ţie îţi spune ceva avea dungă în plus, care nu este nici dreptă, nici ondulată, oricum ar fi ea, atunci acea dungă în plus trebuie desenată. Căminul tău va fi dominat de emoţiile tale, aşadar nu încerca să ţi le înfrânezi, mai ales atunci când ai un episod creator.

 

Joacă-te cu imprimeuri şi culori!

 

Poate te-ai plimbat mult prin lume şi ţi-ai adus ca suveniruri decoraţiuni pentru interior sau poate doar ai o pasiune pentru diferite influenţe culturale şi ştii de unde să faci rost de obiectele necesare decorării locuinţei tale după bunul plac. Oricum ar fi, nu te teme să te joci cu imprimeuri şi culori aşa cum ţi se pare ţie că arată bine.

 

Bucură-te şi de interior, şi de exterior.

 

Acest lucru este valabil şi pentru tine, ca persoană, şi pentru locuinţa ta. Trebuie să te bucuri de clipele petrecute în acasă şi stând în casă, dar şi stând la fereastră, pe balcon sau pe terasă şi admirând lumea din jurul tău şi priveliştea cu tot ce cuprinde ea: case, grădini, copaci, păsări, un petic de cer...

 

Lasă lucrurile să se uzeze.

 

Şi ce dacă mocheta sau covorul din living s-a decolorat puţin? Nu-i nicio problemă dacă lucrurile îşi schimbă culorile – urmează numai cursul lor firesc. Important este ca obiectele pe care le păstrezi în casă să fie curate şi funcţionale, nu să arate ca proaspăt scoase din fabrică.

 

Cu siguranţă o persoană boemă are câteva elemente vintage cu valoare emoţională şi estetică. Nu trebuie să fie un covor vechi cu aspect ponosit, poate fi un ceainic din alamă sau un pandantiv. Păstrează lucrurile care îţi plac şi care au asupra moralului tău un impact pozitiv de fiecare dată, chiar dacă uneori se amestecă şi cu puţină nostalgie.

 

Schimbă ce poţi, acceptă ce nu poţi schimba.

 

Poţi schimba decoraţiunile dacă nu îţi sunt pe plac. Poţi schimba şi locuinţa din când în când. Dar învaţă să profiţi la maximum de lucrurile pe care nu le poţi schimba. De exemplu, dacă îţi cumperi o casă nouă de-a gata, probabil nu vei putea face schimbări foarte mari în ce priveşte compartimentarea sau arhitectura locuinţei, însă chiar şi aşa te poţi adapta şi îţi poţi amenaja un cămin fermecător.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI