TIOR

Pentru toamna-iarna: caldura si lumina

Când afară deja este toamnă, este clar că mai cald nu se face pentru încă cel puţin 4 luni. Prin urmare, trebuie să te pregăteşti pentru acest sezon. De ce anume ai nevoie pentru ca locuinţa ta să fie mai prietenoasă şi mai confortabilă? De căldură şi de lumină, este simplu!

 

Obiectele pufoase sunt prietenele tale.

 

Ce-i pufos e călduros, deci îţi doreşti să ai la îndemână tot ce este moale. Dacă în restul anului ai o cuvertură subţire, acum schimb-o cu una din pluş şi ţine păturile la îndemână. Dacă în restul anului nu ai covoare pe jos, acum s-ar putea să îţi facă cu ochiul chiar şi un covor din blană (recomandăm blana artificială, căci animalele trebuie protejate şi iubite, nu omorâte pentru a face covoare).

 

Şemineul, dacă există, este o binecuvântare.

 

Imaginează-ţi numai: vii de afară, unde bate vântul, e frig şi mai şi plouă (sau poate ninge, chiar!). Ajungi acasă, intri în casă... şi te aşteaptă şemineul aprins şi o cană cu ceai fierbinte. Ce îţi poţi dori mai mult? Poate, dacă eşti cu adevărat o persoană greu de mulţumit, un pisoi care să-ţi toarcă în poale.

 

Lumânările nu pot lipsi.

 

Lumânările nu pot lipsi deoarece ajută la crearea impresiei psihice că într-o încăpere este cald şi bine. Imaginea focului controlată are un efect relaxant, liniştitor. Eventual, poţi cumpăra lumânări parfumante: dacă tot vrei să te relaxezi, poate faci şi ceva aromaterapie. Iar lumânările le poţi aprinde când faci o baie fierbinte în cadă, când faci duş, la cină sau chiar la micul dejun ori pur şi simplu în mijlocul zilei, pentru că ai nevoie de un decor confortabil şi liniştitor.

 

Să fie lumini de tot felul, peste tot!

 

Lumină, lumini, luminos şi plăcut. Am stricat familia lexicală, dar ai înţeles ideea. Luminează toate colţurile casei tale cu diferite corpuri de iluminat: candelabre, aplice, lustre simple, veioze, lămpi fermecate, lumânări şi, nu în ultimul rând, instalaţii luminoase. Pe acestea din urmă le poţi folosi oricând şi oriunde, nu numai de Crăciun în pomul împodobit. De exemplu, ornează cu ele tăblia patului sau rama tabloului preferat. Aspectul va fi unul plăcut, primitor, relaxant.

 

Când altceva nu este suficient, adaugă culoare!

 

Culoarea întotdeauna luminează frunţile. Imaginează-ţi o locuinţă cenuşie. Acum imaginează-ţi o locuinţă decorată numai în nuanţe neutre (nuanţe şi tente de maro). Acum imaginează-ţi că în oricare dintre acestea ai aşeza un fotoliu vişiniu. Acum mergi şi dă click pe ultima imagine din galeria foto. Nu-i aşa că arată simpatic şi te-ai culcuşi acolo în păturica moale primită cadou de casă nouă?

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI