TIOR

Pentru Sarbatorile Pascale, decoratiuni lucrate manual

Şi de Paşte, ca de fiecare sărbătoare importantă pentru casă şi familie, vei avea nevoie de câteva decoraţiuni şi accesorii simpatice. Dacă sunt unicat, cu atât mai bine! Unde găseşti lucruri unicat? Chiar dacă găseşti câte ceva deosebit la meşteşugari, cel mai bine este, totuşi, să lucrezi manual fecoraţiunile pe care ţil e doreşti, exact aşa cum ţi le doreşti.

 

În primul rând, trebuie să îţi aminteşti care sunt personajele principale ale Paştelui : decoraţiunile trebuie să fie unele vesele, aşa că iepuraşul de Paşte, puii gălbiori de găină şi ouăle decorate în fel şi chip sunt vedetele sărbătorii.

 

În al doilea rând, trebuie să te hotărăşti dacă vrei să croieşti decoraţiuni pentru locuinţă, pentru oaspeţi sau pentru persoane dragi de mai departe. Şi nu uita despre aperitivele şi gustările arătoase, gustoase şi sănătoase! 

 

Pentru cei de departe va trebui să faci felicitări cu iepuraşi, aşa cum poţi vedea în a doua imagine din galeria foto. 

 

Pentru decorarea casei, poţi confecţiona ghirlande din ouă colorate din plastic, sfoară sau ouă golite şi uscate. De asemenea, galeria foto îţi arată că poţi confecţiona şi suporturi pentru ouă din rolele de la prosoapele de bucătărie din hârtie sau din rolele golite de hârtie igienică.

 

Pentru cei dragi poţi crea coroniţe, pălării, „ochelari”, tablouri din coji de ouă, tablouri cu vedetele Paştelui şi recipiente personalizate pentru dulciuri. În plus, fetelor le poţi face o surpriză care necesită niţică îndemânare: fă-le un coc, apoi accesorizează-l în aşa fel încât să arate ca un căpşor de iepure, aşa cum poţi vedea în ultima imagine încărcată în galeria foto.

 

Pentru a te ajuta să te inspiri, am încărcat câteva imagini în galeria foto. Dacă vrei mai multe idei despre decoraţiuni de Paşte şi ornarea locuinţei cu ocazia Sărbătorilor Pascale, răsfoişte articolele de aici.

 

Sursa foto: parentinghealthybabies.com, pinterest.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI