Pentru relaxare alege mobilierul cu balansare

27-11-2015 / Blog amenajari locuinte

Pentru că atunci când vine vorba de relaxare, uneori ne dorim să fim singuri, alteori cu cineva, designerii vin în ajutorul nostru. Dacă nu cu mult timp în urmă am vorbit despre balansoarele care ne fac iarna mai frumoasă, acum ne vom orienta către piese de mobilier care acționează ca un balansoar. Ceea ce au în plus este faptul că pot fi folosite de mai multe persoane în același timp.


Pentru doi


Confortabil și spațios, balansoarul care ne-a atras atenția este suficient de mare pentru a fi împărțit de două persoane. Caracteristica romantică este sugerată de utilitatea folosirii simultane de către doi, căci vorbim despre un balansoar special creat, pe principiul 2 în 1. Considerată a fi o inserție modernă în orice stil de amenajare interioară, este conceput pentru a înlocui piese de mobilier inestetice și deloc confortabile.


Pat în ritm de leagăn


Îți poți imagina un pat cu aspect de balansoar? Există un astfel de pat ce are în loc de clasicele picioare de spijin, un sistem de balansare. Întregul design pare adus din altă lume, în care specialiștii în amenajări interioare s-au gândit la cele mai ingenioase modalități de relaxare. Aspectul extravagant necesită și o atentă decorare care să ajute la îmbunătățirea imaginii încăperii. Design masculin ce se potrivește cu o decorațiune de genul „scut și săbii” chiar deasupra tăbliei.


Pentru interior sau exterior


O piesă de mobilier ce o poți asocia stării tale de spirit, atât în momentele de relaxare din locuință, cât și în zilele cu vreme frumoasă, prin poziționarea sa în exteriorul casei. Acest pat îl poți utiliza fie cu oscilații dacă îți dorești clipe de meditație, fie în echilibru, datorită designului ce îi permite această dublă funcție. Este o integrare estetică desosebită în diferite decoruri contemporane.


Alături de animalul preferat


Există zone de relaxare special concepute pentru animalele de companie. Cu toate acestea, ele au nevoie de atenția noastră, așa că vor încerca să stea cât mai mult în preajma stăpânilor. Dacă îți spunem că există un concept al balansoarului special pentru tine și petul tău, ne crezi? Vei găsi că este adevărat dacă vei urmări galeria noastră foto. Momente comune de relaxare și răsfăț. Miau-miau. Ham-ham.


Nevoia creează confort


Alături de imaginația specialiștilor în home design se nasc cele mai practice piese de mobilier. Poveștile bunicilor au acum un loc special de relaxare pentru toți cei trei nepoței. Iată cum o mică parte din familie poate beneficia de momente distractive în ritm de balansare. Aspectul clasic, din lemn, proiectează un balansoar rezistent și atractiv. Designul se va potrivit perfect alături de pătuțul copilului și acesta asortat în ceea ce privește materialul din care este fabricat.


Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.