TIOR

Pentru o vara mai frumoasa

Ai aşteptat-o atâta vreme, încât acum este păcat să nu te bucuri la maximum de fiecare zi de vară! Cum faci ca să profiţi de vara aceasta? Te pregăteşti dinainte pentru a-şi uşura şi înfrumuseţa cel mai colorat şi mai cald anotimp. Uite aşa...

 

Înlocuieşte cuverturile şi husele din casă.

 

Vara mergi la plajă şi te întorci acasă plin(ă) de nisip, vara transpiri, vara umbli mai mult pe afară. Înlocuieşte cuverturile şi husele de pe canapele, paturi şi fotolii cu unele care sunt dintr-un material care se curăţă uşor şi se usucă şi mai uşor.

 

De asemenea, foloseşte aşternuturi mai deschise la culoare pentru a oferi dormitorului tău aspectul acela proaspăt care să contrasteze cu temperaturile de afară în zilele sufocante ce vor urma. Ţine mereu la îndemână prosoape proaspete, curate, moi.

 

Pregăteşte-ţi grădina.

 

În loc să pierzi cele mai bune ore de stat în soare sau de plimbări udând cu furtunul sau cu stropitoarea straturile de flori şi rândurile cu legume, mai bine instalezi un sistem de irigat. Ideal ar fi să îl programezi să ude grădina dimineaţa la prima oră, înainte ca pământul să apuce să se încălzească din nou şi să se opărească rădăcinile.

 

De asemenea, ar fi bine ca, dacă nu ai plantat până acum niciun copac în grădină sau nu ai construit o boltă care să îţi permită să stai în propria curte pe un şezlong la umbră să faci acest lucru acum. Bolta o poţi instala pe un schelet din lemn sau din metal pe care să crească fie viţă-de-vie, fie mâna-Maicii-Domnului, fie iederă sau orice altă plantă căţărătoare cunoşti şi îţi place.

 

Instalează afară un duş cu de toate.

 

Dacă stai la casă, aceasta este o idee minunată. Dacă ai un duş în curte, vei putea oricând să te clăteşti puţin de transpiraţie, să te faci paparuda cu cei dragi. Ideal ar fi ca, dacă instalezi un duş afară, să instalezi în apropierea lui un suport pentru prosoape.

 

Dacă stai la apartament, această idee este mai puţin la îndemână. Dar, dacă vrei să faci paparuda, poţi face paparuda în balcon, după ce ai pus câteva bidoane cu apă în bătaia soarelui, pentru a se încălzi puţin. De asemenea, va trebui să ţii foarte aproape de balcon câteva prosoape pe care să vă ştergeţi după paparudă.

 

Colecţionează reţetele preferate.

 

Se ştie că vara nu poţi continua cu acelaşi meniu din timpul iernii, ci este nevoie să consumi alimente proaspete. Dar chiar şi acestea se pot combina pentru a crea diferite feluri de mâncare, diferite băuturi răcoritoare sau deserturi. Aşadar, colecţionează reţetele preferate de gătit pentru vară şi ţine-le la îndemână. Aprovizionează-ţi mereu frigiderul cu fructe, legume şi lactate proaspete.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI