TIOR

Pentru o locuinta mai imbietoare...

Atunci când îţi amenajezi propria locuinţă trebuie să te preocupi, în primul rând, de confortul celor ai casei, oricâţi ar fi ei. În al doilea rând, va trebui să iei în calcul primirea unor oaspeţi, în vizite scurte sau lungi, diurne sau nocturne. Aşadar, casa ta va trebui să fie atât de primitoare încât toţi cei care îţi păşesc pragul să se simtă „acasă”.

 

Mai mult spaţiu pentru odihnă

 

Dormitoarele sunt cele mai importante camere pentru că, dacă nu te odihneşti bine, întreaga dispoziţie îţi este sabotată. Prin urmare, va trebui să te asiguri că alegi paturile cu dimensiunile potrivite şi cu cele mai confortabile saltele. Nu sunt mai puţin importante nici pernele, pilotele, păturile şi cearşafurile, însă pe acestea le vei putea schimba mai des şi mai uşor.

 

Oglindiri surprinzătoare

 

Ici, colo, fixează câte o oglindă. Poţi chiar să aşezi câte o oglindă în fiecare cameră... sau mai multe oglinzi! Alege modelele potrivite stilului fiecărei camere şi aşază oglinzile la nivelul potrivit pentru ca toţi cei ai casei să se poată privi în ele. Astfel, te vei putea surprinde în mai multe ipostaze şi vei şti care sunt unghiurile cele mai avantajoase. Data viitoare când un fotograf de are în vizor vei şti exact cum să-i zâmbeşti!

 

Accente luminoase

 

Dacă ai o piesă de mobilier care îţi place foarte mult sau poate un obiect de artă pe care îl expui cu mândrie, atunci ar trebui să îl pui în valoare cât mai bine. Acest lucru poate fi obţinut foarte uşor dacă ştii cum să te joci cu lumina sau dacă ai câteva corpuri de iluminat cu un design deosebit care să se potrivească în zona unde vrei să le aşezi sau să le instalezi.

 

Mirosuri plăcute şi prospeţime

 

Orice spaţiu este mai plăcut şi mai primitor dacă miroase bine şi dacă este aerisit. Prin urmare, şi propria locuinţă trebuie să o aeriseşti periodic, dar şi să o accesorizezi cu plante proaspete, care să împrospăteze aerul. De asemenea, ar fi bine să pui în practică şi tot ce ştii despre aromaterapie.

 

Idei furate

 

Împrumută de la localurile şi de la hotelurile pe care le-ai vizitat şi te-au impresionat plăcut diferite detalii de amenajări interioare. De exemplu, câteva lumânări aşezate în baie vor oferi un aspect relaxant acestei încăperi. Întotdeauna va trebui să aşezi câteva prosoape curate la îndemână când ai oaspeţi. Ţine la îndemână câteva perne şi pături de rezervă, pentru a spori confortul vizitatorilor tăi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI