TIOR

Pentru o casa mai haioasa

Amenajările interioare sunt o probă de personalitate, nu-i aşa? Prin urmare, dacă îţi plac lucrurile haioase, trebuie să alegi astfel de obiecte pentru amenajarea casei tale. Desigur, va trebui să ţii cont de faptul că, de obicei, decorarea unei locuinţe este o investiţie pentru termen lung şi că, cel mai probabil, nu vei reamenaja anual, aşa că mobilierul şi decoraţiunile alese trebuie să fie suficient de frumoase cât să îţi placă mai mult timp şi să fie de o calitate cât mai bună, pentru a rezista cât mai mult timp.

 

Accesorizează cu obiecte deosebite.

 

Cine spune că totul trebuie să fie drept şi numai pe verticală sau orizontală? Clasicii. Dar dacă nu eşti un adept al clasicismului, atunci s-ar putea să îţi placă ideea de a completa aspectul şi utilitatea locuinţei tale cu obiecte ceva mai deosebite cum sunt, de exemplu, rafturile din prima imagine din galeria foto.

 

Joacă-te cu proporţiile.

 

De obicei, lângă pat ai o noptieră sau o masă, iar pe aceasta o veioză, o carte şi, poate, un ghiveci sau ceasul deşteptător. Dar ce-ar fi să alegi o noptieră foarte mică şi foarte simplă şi să aşezi pe ea un aranjament floral voluminos? Efectul vizual va fi plăcut şi vei şi economi puţin spaţiu în cameră. Poţi să te joci cu proporţiile şi atunci când alegi diferite obiecte de artă pentru accesorizarea locuinţei tale.

 

Afişează lucrurile care îţi plac.

 

Fiecare om are diferite hobby-uri sau pasiuni, fiecare colecţionează altceva, fiecare apreciază altceva. Dacă te mândreşti cu diplomele şi certificatele obţinute de-a lungul timpului de tine sau de cei dragi ţie, le poţi înrăma şi expune pe un perete. La fel de bine vei putea să conservi un costum tradiţional într-o carcasă din sticlă sau câteva radiouri vechi şi le poţi înşira apoi pe unul dintre pereţii locuinţei tale - cel mai probabil, pe un perete din living.

 

Amestecă stiluri şi perioade.

 

Dacă amenajezi o întreagă cameră în stilul tradiţional, probabil vei miza pe confort şi pe lucruri care nu au cum să dea greş sau cum să arate rău. Totuşi, poţi lua în considerare amestecarea unor elemente reprezentative pentru stiluri artistice diferite sau pentru perioade diferite.

 

Depăşeşte stereotipurile.

 

Ne-am obişnuit ca tavanele, de exemplu, să fie albe. Ne-am obişnuit ca mobilierul să fie din lemn sau din pal. Ne-am obişnuit ca lumina să vină de la o mare lustră prinsă de mijlocul tavanului. Ne-am obişnuit ca şi mesele, şi scaunele, să aibă câte patru picioare. Totuşi, tavanele pot fi şi negre, şi albastre, şi din metal, pereţii pot avea culori diferite, mobilierul poate fi din diverse obiecte reciclate sau din piese de Lego (ca în ultima imagine din galeria foto) şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI