TIOR

Pentru dimineti mai usoare

Nu-i așa că uneori este greu să pornești ziua și ai impresia că întreaga locuință complotează pentru ca tu să întârzii? Cum îți ușurezi diminețile? În primul rând, va trebui să îți amenajezi dormitorul în așa fel încât să te odihnești bine și să vezi cele mai plăcute imagini când te trezești. În al doilea rând, optimizează-ți locuința pentru un ritm alert.

 

Ai nevoie de multă lumină

 

Ai nevoie de lumină pentru a te trezi, dar și pentru a (te) vedea mai bine: trebuie să vezi unde sunt toate lucrurile de care ai putea avea nevoie, trebuie să vezi cum arăți și să îți exersezi zâmbetul în oglindă. Fii tu prima persoană pe care o vezi zâmbind astăzi!

 

Aprinde becul sau dă perdelele la o parte, fă orice este nevoie să faci pentru a lăsa lumina să te cucerească. Vei vedea că fiecare dimineață pe care o începi într-un mediu luminos este promisiunea unei zile mai bune.

 

Totul trebuie să fie la îndemână în baie

 

Pregătește toate obiectele de care ai nevoie pentru a-ți face igiena. Nu uita să ai mereu prosoape curate și parfumant în baie. De asemenea, este recomandat să ai în baie mereu mici ornamente care să îți stimuleze o amintire plăcută sau să te facă să zâmbești: de la suveniruri aduse din diferite concedii, la fotografii în rame mici, ghivece cu bambus și bilețele inspiratoare, totul este posibil.

 

Nu uita că tu știi cel mai bine ce anume îți creează o bună dispoziție, așa că nu ezita să ieși din tipare pentru a-ți crea un ambient mai plăcut.

 

Ai nevoie de o stație de pregătire în dormitor

 

După mica ședință pe care o ai cu propria persoană în baie, va trebui să te întorci în dormitor pentru a-ți alege din șifonier ținuta și, dacă este cazul, pentru a te machia, a-ți aranja părul și pentru a-ți alege accesoriile.

 

Pregătește-ți ținuta și defilează cu ea.

 

În primul rând, va trebui să pășești cu încredere și să ai o ținută (ne referim la poziția corpului, la gesturi și la atitudine) demnă. În al doilea rând, este recomandat să pregătești ținuta cu o zi înainte.

 

Adu în dormitor un manechin pe care să îți așezi hainele înainte de a le proba tu, pentru a salva timp și pentru a observa eventualele slăbiciuni ale diferitelor ținute.

 

Lasă arta să te inspire

 

Dacă îți pui mintea la contribuție dis-de-dimineață, vei avea un tonus mai bun și un timp mai bun de reacție pentru orice provocare s-ar ivi de-a lungul zilei. Așază în dormitor tablouri sau diferite opere de artă (sculptură, fotografie, mulaje, obiecte din papier-mache) pe care să îți facă plăcere să le privești.

 

Împrospătează atmosfera din fiecare cameră.

 

Oferă-ți flori proaspete pe cât de des posibil! Alege vaze după modelul și de culoarea care ți se par potrivite gusturilor tale și care să se încadreze bine în restul decorului. Dacă nu îți surâde această idee, poți oricând să optezi pentru vase cu pot-pourri, pentru ghivece cu plante de interior sau pentru aromaterapie.

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI