TIOR

Pentru copii de toate varstele

Unii oameni aleg să fie copii o viaţă întreagă. Şi de ce nu ar face-o? Este minunat să fii copil! Iar când eşti mare, poţi şi să ai casa visurilor tale, amenajată în culori vesele, cu accesorii vesele, cu imagini din desene animate şi un loc pentru toate figurinele de colecţie!

 

Dacă eşti dintre aceşti oameni, cu siguranţă nu va trebui să te îngrijorezi atunci când va trebui să amenajezi camera copiilor, pentru că deja ai, ca punct de pornire, toate dorinţele pe care le-ai avut în copilărie: paturi în care să poţi sări, paturi suprapuse, un cort pentru joacă, multe culori peste tot, imagini cu eroii preferaţi şi aşa mai departe. Cu puţin noroc... aşa va arăta toată casa şi toată familia va fi fericită!

 

Culori vioaie

 

O casă unde toate culorile sunt vioaie, unde culorile închise sunt evitate şi unde este multă lumină va fi întotdeauna un spaţiu vesel, potrivit pentru o familie. Desigur, paleta cromatică propriu-zisă poate diferi, în funcţie de gusturile tale şi ale celor dragi ţie. Ideal ar fi să păstrezi pereţii albi şi să aplici culoare prin accesorii şi mobilier, însă unele zone vor avea pur şi simplu nevoie de o pată de culoare. Rămâne ca tu să alegi exact unde şi ce va fi colorat în interiorul casei tale.

 

Rafturi pentru figurine şi tablouri reprezentative

 

Colecţiile care pentru tine sunt valoroase, trebuie expuse la loc de cinste. Deşi vor exista întotdeauna şi colecţii pe care le vei ţine în cu acces restrâns, cele care sunt de arătat trebuie să fie aşezate cu grijă pe rafturi la înălţimea corespunzătoare pentru fiecare element din galeria ta de emoţii palpabile.

 

Tablourile au şi ele un rol foarte important: acestea vor putea fi afişe cu desene animate, fotografii sau artă pură. Important este ca tu să alegi cele mai potrivite imagini şi cele mai reprezentative pentru tine şi ai tăi.

 

Corpuri de iluminat corespunzătoare

 

Lumina este foarte importantă în toate încăperile dintr-o casă. Încearcă să laşi cât mai multă lumină naturală să pătrundă în interior. Oricum, va fi nevoie şi de corpuri de iluminat, iar locul acestora va trebui ales cu atenţie. Deşi vei avea şi multe corpuri de iluminat clasice, îndrăzneşte să îţi ornezi locuinţa şi cu elemente ca cele din a doua imagine din galeria foto.

 

Locuri de joacă peste tot

 

Poate că cel mai bine ar fi ca locuinţa ta să fie una de tip open space sau ca măcar între bucătărie, living şi hol să nu fie pereţi. Astfel, vei putea amenaja un spaţiu mic de joacă pentru copii lângă bucătărie, ca să îi poţi supraveghea în timp ce găteşti şi un spaţiu multifuncţional de joacă în sufragerie, unde să se joace ocazional părinţii şi copiii sau părinţii şi prietenii lor. Oricum ar fi, nu se poate ca în living să nu existe un dulăpior sau un raft unde să ţineţi câteva jocuri de societate cu diferite grade de dificultate.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI