TIOR

Pentru confortul tau si al animalelor de companie

Atunci când adopţi un animal de companie îţi asumi o responsabilitate, însă recompensele nu întârzie să apară. Cum faci să asiguri confortul tău şi al animalelor de companie în acelaşi timp? Despre locuinţele adaptate prezenţei unui animal de companie am mai discutat şi cu alte ocazii, însă de data aceasta am găsit mai multe imagini sugestive şi ne-am propus să împrospătăm tema cu un articol.

 

Alege mobilier cu huse deştepte.

 

Canapelele şi fotoliile vor fi din piele sau cu huse deştepte, în care să nu se prindă părul. De asemenea, alege ţesături din care să poţi scoate cu uşurinţă murdăria şi să nu fie sensibile la produsele normale de curăţat. Iată ce înseamnă huse deştepte: huse care să nu îţi dea bătaie de cap când vine timpul curăţeniei. De asemenea, ar fi bine să ai huse de rezervă pe care să le aşezi pe mobilă numai în zile de sărbătoare.

 

Încearcă să eviţi covoarele şi mochetele.

 

Majoritatea materialelor textile se îmbâscesc la un moment dat de păr. Poate fi foarte frustrant să cureţi o dată la două zile covorul de păr, mai ales dacă animalul tău de companie are blana lungă. Prin urmare, cel mai bine şi mai uşor ar fi să eviţi covoarele sau mochetele. Ori, dacă îţi plac prea mult accesoriile pentru podea, alege unele cât mai mici, pe care să le poţi curăţa uşor.

 

Fă-i loc în viaţa ta şi... în bibliotecă.

 

Animalele simt altfel decât oamenii energiile din casă. Ar fi bine să ţii cont de faptul că pisicile preferă locurile înalte şi câinii preferă să se simtă în centrul atenţiei. Desigur, şi animalele de companie au propria personalitate, aşa că va trebui să adaptezi locul culcuşului în funcţie de comportamentul lor.

 

Fă-le loc în viaţa ta, include-ţi animalele de companie în cât mai multe activităţi şi găseşte-le în fiecare cameră câte un loc unde să stea cu tine ca să nu îţi strice fotoliul preferat şi să nu îţi răstoarne bolul din sticlă adus din Veneţia în încercarea de a se sui într-un loc potrivit înălţimii sale.

 

Stabileşte tu limitele.

 

Animalele au voie în bucătărie? Sau în dormitor? Sau în patul din dormitor? Şi pe mese? Educă-ţi animalul de companie în aşa fel încât să ştie care sunt zonele unde are voie şi care sunt zonele interzise.

 

Ţine periile şi aspiratorul întotdeauna aproape.

 

Da, va trebui să cureţi mult în urma oricărui animal de companie, dar nimic nu se compară cu codiţa aceea veselă care te întâmpină de fiecare dată când ajungi acasă sau cu torsul care îţi încălzeşte pieptul după o zi grea!

 

În loc de concluzie, te vom ruga să nu abandonezi niciodată animalele de companie pe care le-ai adoptat la un moment dat. Ia-le cu tine oriunde te-ai duce, orice schimbări ar avea loc în viaţa ta. Confortul lor este alături de un stăpân stabil şi iubitor.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI