TIOR

Parc de rulote pentru caini

De ce ar avea nevoie câinii de un parc rulote al lor? Nu au nevoie de un parc de rulote, dar ar fi drăguţ să alegi căsuţe asortate pentru câinii tăi şi ca acestea să aibă modele inedite. De altfel, poţi găsi şi mai multe sugestii de amenajări interioare şi exterioare pentru animale de companie aici, precum şi mai multe imagini cu tot felul de căsuţe pentru câini aici.

 

Mobil, pentru vacanţe şi plimbări

 

De ce am ales rulote pentru astăzi? Oricine are deja un animal de companie va înţelege foarte uşor: poate fi dificil să găseşti un loc potrivit care să ţină loc de "dormitor" pentru animalele de companie. Aşadar, ideal ar fi să iei cu tine un pat pliabil, o căsuţă uşor de montat sau... o rulotă micuţă pentru pufuliciul tău.

 

Cu vase pentru mâncare şi pentru apă

 

Ca orice casă, şi rulota căţelului tău trebuie să aibă bucătărie: nu pot lipsi cele două boluri necesare şi în concedii, şi acasă, respectiv bolul pentru apă şi bolul pentru mâncare. Va trebui să te asiguri că acestea nu sunt uşor de răsturnat (mai ales vasul pentru apă), mai ales dacă vei lega câinele de rulotă.

 

După mărimea şi personalitatea câinelui

 

Căsuţa câinelui trebuie şi ea personalizată după chipul şi asemănarea câinelui. Chiar dacă ei, căţeii, nu disting culorile, casele tot trebuie să aibă modele şi culori potrivite personalităţii câinelui, fie şi numai pentru cei care trec prin vecinătatea casei: nu poţi avea un câine agresiv şi să îi prinzi părul moţ cu fundiţă roz, iar rulota să fie în formă de brioşă.

 

Apoi, trebuie să scrii numele câinelui pe casa lui şi să alegi o casă destul de spaţioasă (după talia câinelui) şi cu o formă optimizată după personalitatea câinelui: de exemplu, dacă lui îi place să se urce pe acoperiş, acesta nu trebuie să fie într-o singură apă şi în pantă.

 

Câte o căsuţă pentru fiecare câine

 

Chiar dacă instinctul câinilor este să formeze haite, nu trebuie să îngrămădeşti câte doi-trei câini într-o singură cuşcă. Oferă-le spaţiul de care au nevoie: dacă au personalităţi ceva mai individualiste, dacă le place să facă pe independenţii, respectă-le spaţiul personal de care au nevoie şi asigură câte o cuşcă pentru fiecare căţel.

 

Desigur, există şi posibilitatea ca doi dintre căţeii tăi să se înţeleagă atât de bine încât să vrea să doarmă împreună (mai ales când este mai rece afară), iar în acest caz nu trebuie să le limitezi afecţiunea pe care şi-o oferă, ci să le asiguri o cuşcă mai mare în ar încăpea amândoi numai bine.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI