TIOR

Paleti din lemn – solutie pentru mobilier

În ziua de astăzi mobilierul se poate realiza din aproape orice. De aceea, puteți avea mobilier pentru locuință din paleți. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a confecționa mobilier ingenios și pentru a amenaja locuința așa cum vă doriți.

Joc de imaginație

Dacă vorbim de imaginație, putem realiza orice înseamnă obiecte pentru locuință sau mobilier folosind materiale pe care le avem pe lângă casă. Câteodată nici nu vă puteți imagina ce se poate obține cu bani puțin și cu efort minim.

Chiar dacă nu aveți acasă paleți de lemn, puteți achiziționa sau îi puteți lua de la persoane care nu îi folosesc și îl aruncă. Când vine vorba de paleți, totul începe să arate ca un joc de imaginație. Începeți să vă gândiți în ce îi puteți transforma, ce culoare se potrivește pentru obiectul respectiv și unde pote fi pus în locuință.

Ce puteți face cu niște paleți

Puteți face din paleți câte un obiect pentru fiecare încăpere din locuință. Mai mult, economisiți bani, fără să fie nevoie să alocați un buget generos pentru a cumpăra mobilier pentru locuință. De exemplu, pentru bucătărie puteți face din paleți un suport pentru sticlele de vin și pentru pahare.

Pentru living, puteți confecționa o măsuță ingenioasă, cu roți mari. Cu siguranță această măsuță va fi piesa centrală din încăpere, plină de creație. Alegeți o culoare potrivită pentru ea sau lasați-o doar dată cu lac. Oferiți măsuței cel mai frumos design. Țineți cont de faptul că peste paleți puteți așeza un blat de sticlă pentru protecție. În acest fel, este ușor să folosiți măsuța, dar este și ușor de curățat.

Tot pentru living puteți face un suport pentru perne care să se transforme într-o canapea. Alegeți perne mici și colorate pentru mai multă culoare.

Pentru dormitor, paleții pot ține locul unui suport pentru pat. Puneți o saltea comodă peste 2 straturi de paleți. În spațiile goale ale paleților puteți așeza cărțile favorite pe care le puteți citi înainte să adormiți. Transformați-vă locuința într-o poveste.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI