TIOR

Ornamente originale pentru frumoasa ta locuinta

Îți promitem mereu proiecte noi pentru handmade și sugestii originale pentru decorarea locuinței tale. Acest articol este pentru a întâmpina ambele promisiuni. Știm că este bine să protejezi mediul și știm și că decorațiunile pentru interior care sunt unicat sunt preferate de majoritatea oamenilor (cu toții vrem să fim și să avem ceva unic, nu-i așa?). Indiferent care ar fi motivul pentru care îți plac ție astfel de ornamente, te afli în locul potrivit.

 

Despre colecții

 

Am discutat cu mai multe ocazii despre colecțiile tale. În funcție de cât de sensibile sunt piesele și de cât de mult vrei să ți le expui, poți apela la vitrine, etajere sau dulapuri închise, mate. Totuși, este plăcut să vezi expuse pe pereți sau pe rafturi câteva obiecte din aceeași serie sau din aceeași familie – oferă o tentă armonioasă întregii încăperi.

 

Realizarea unei lustre aparte 

 

Crează-ți propria lustră: dacă becul îți atârnă din tavan, este de ajuns. Următorul pas este să te decizi asupra unui model de lustră handmade și să îl comanzi sau să îl confecționezi. De exemplu, poți să te folosești de un balon umflat pentru a lipi pe el crengi, nasturi sau sârmă, apoi spargi balonul și fixezi noul abajur în jurul becului – vei avea cu foarte puțini bani o lustră de invidiat.

 

Mobilierul vintage e încă la modă

 

Într-unul dintre colțurile casei tale poți așeza un dulap recondiționat de la bunici sau un dulap nou pe care să îl modifici în așa fel încât să pară vintage: de obicei, vopseaua este prietena ta în al doilea caz. Dulapuri, scaune, rafturi, suporturi, rame foto – folosește orice pentru a adăugă un parfum de istorie locuinței tale.

 

Modele complexe pe pereți

 

Graffiti, desene pe var negru sau pe tapet negru sau autocolant cu modele de-a gata – indiferent ce variantă alegi, niște pereți cu un model complex vor avea un efect estetic foarte plăcut în orice cameră. Va trebui numai să alegi culorile și modelele potrivite gusturilor tale.

 

Suporturi originale

 

Mergi într-o zi în parc și caută o creangă ruptă de vreme sau de vreo furtună. Trebuie să fie nu prea groasă, nu prea subțire, nu prea lungă, nu prea scurtă, nu prea... Potrivită! Trebuie să fie potrivită, să o cureți, să o vopsești sau să o învășori în resturi de tapet sau în bucăți de material, apoi îți poți agăța cravatele sau colierele, după caz.

 

Pentru un alt suport din materiale ieftine, gratuite sau reciclate ar fi "adoptarea" unei osii de roată de car: dacă o cureți bine, poate fi un minunat suport pentru umerașe, pentru șosețelele cu bunătăți (care nu sunt neapărat utilizate numai în timpul sărbătorilor de iarnă), pentru lemnele pentru godin sau pentru orice altceva îți trece ție prin minte.

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI