TIOR

Ornamente handmade pentru Craciun

Nu-i aşa că cele mai drăguţe ornamente sunt cele personale sau personalizate? Şi atunci ia-ţi o după-amiază liberă pentru a face ornamente handmade – decoraţiunile lucrate manual le poţi face chiar tu sau, şi mai bine, îi poţi da o misiune copilului tău, pentru a-l ţine ocupat în timpul în care tu faci curat în restul casei sau pregăteşti bucatele de sărbătoare.

 

Chiar dacă ai luat bradul dinainte, îi pregăteşti tulpina, îl fixezi în suportul său şi îl păstrezi aşa, simplu, până în seara de Ajun, când toată familia se va strânge în jurul bradului, veţi cânta colinde împreună, veţi bea o cănuţă cu ceai, cu vin fiert sau cu ciocolată caldă, după gust, şi veţi împodobi împreună bradul.

 

Mici Moşi Crăciuni

 

Moş Crăciun nu poate lipsi cu totul din decoraţiunile de Crăciun! Şi, ca acest important personaj să fie prezent, ai putea să cumperi globuri simple, albe, pe care să desenez cu acrilic sau cu ojă portretul Moşului, îi poţi realiza portretul şi îl poţi înrăma (sau poţi să îi rogi pe toţi cei din familie să îi deseneze câte un portret şi să le înrămezi pe toate), poţi să realizezi figurine din carton, din hârtie colorată, din şosete, din vată, din... vezi şi tu câte posibilităţi sunt şi în galeria foto! Trebuie doar să găseşti câteva ore în care să te ocupi de crearea de accesorii de Crăciun şi să cumperi ochişori năzdrăvani din vreun hipermarket.

 

Mai multe feluri de reni

 

Şi renii sunt figuri importante pentru sărbătoarea Crăciunului, căci fără ei nu ar putea ajunge Moşul la destinaţie. Şi vei vedea cel puţin la fel de multe modele de reni lucraţi manual şi pregătiţi să fie puşi în brad: unii din coji de nuci, unii din rolele de carton de la hârtia igienică, unii din diferite feluri de conuri şi aşa mai departe.

 

Tot ce trebuie să ştii este că a-ţi lucra manual decoraţiunile de Crăciun este singurul mod de a avea ornamente unicat şi că, oricare ar fi rezultatul, acesta este perfect şi te reprezintă – da, chiar şi aşa, cu micile imperfecţiuni ale accesoriilor. Cine este perfect? Şi cine are nevoie de perfecţiune? Crăciunul nu trebuie să fie aşezat frumos în raft, trebuie să fie spontan, vesel, original, haios şi plin de voie bună! Nu-ţi mai bate capul cu decoraţiunile scumpe din magazine!

 

Tovarăşii de iarnă

 

Există câteva personaje asociate iernii şi Crăciunului care nu pot lipsi din decoraţiunile de Crăciun: oamenii de zăpadă şi piticii (ajutoare ale lui Moş Crăciun), îngerii care au vestit venirea pe lume a Mântuitorului, bebeluşii înfăşaţi şi, deşi nu sunt personaje, ci obiecte, trebuie să fie prezenţi şi brăduţii, şi săniile pregătite să alunece pe derdeluş.

 

În imaginile din galeria foto ai văzut deja că orice obiect poate fi transformat în decoraţiuni simpatice, dacă ai lipici, foarfecă, acuarele (sau ojă, vopsea, carioci, hârtie colorată etc), niţică îndemânăre şi niţică răbdare: beţişoarele de îngheţată, beţe pentru frigărui sau scobitori, dopuri de sticlă (din plastic sau din plută), crenguţe şi conuri găsite prin parcuri sau pe alei şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: pinterest.com, hgtv.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI