TIOR

Oricine poate avea un hol placut

Modul în care te întâmpină locuinţa ta este foarte important: îţi poate afecta dispoziţia pentru o zi întreagă. Amenajează cât mai frumos holul de la intrare. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, fiecare membru al familiei trebuie să se simtă binevenit atunci când ajunge acasă, să simtă că aparţine locului.

 

Un strop de vopsea

 

Puţină culoare întotdeauna va face locul ceva mai plăcut şi mai primitor. Este recomandat, desigur, să alegeţi împreună o culoare, aşa încât să vă bucure pe toţi. Desigur, "stropul" de culoare poate fi şi un desen cu mai multe culori, dacă acest lucru va împăca toate dorinţele celor din familie.

 

Oricum ar fi, este recomandat să fie culori cât mai intense, cât mai puternice. Şi poţi, ca de fiecare dată, să acoperi cu vopsea un singur perete, o parte dintr-un perete sau să foloseşti un obiect de decor care să fie foarte colorat.

 

Cârlige pentru toată lumea

 

Fiecare personaj din această locuinţă trebuie să aibă minimum un cârlig în care să îşi agaţe obiectele: jacheta, geanta, eşarfa sau orice are nevoie să agaţe. De asemenea, este nevoie de un loc cu cârlige mai micuţe, în care fiecare membru al casei să îşi poată agăţa cheile.

 

Un loc de aşezat

 

Ai nevoie, în holul de la intrare, de o banchetă cât de mică sau, măcar, de un taburet pe care să vă puteţi aşeza în timp de vă încălţaţi sau în timp ce unul dintre voi este gata şi aşteaptă ca şi întârziatul familiei să fie gata de plecare.

 

Este recomandat să fie o banchetă căci, de obicei, acestea au sub ele şi diferite spaţii de depozitare, compartimentate sau nu. Şi sunt şi mai confortabile, nu ai crede? În plus, le poţi crea chiar tu din paleţi şi pernuţe.

 

Întâmpinare cu mesaje drăguţe

 

Mesajele sunt întotdeauna forme drăguţe de întâmpinare acasă sau de rămas bun: fixează într-un colţişor o bucată de tablă unde să vă lăsaţi tot felul de mesaje simpatice, desene drăguţe, zâmbete, glumiţe şi aşa mai departe.

 

În locul tablei, puteţi alege întotdeauna un panou unde să fixaţi cu piuneze bileţele, fotografii, vederi, cărţi poştale, decupaje din reviste care fac sens pentru cei ai casei şi aşa mai departe.

 

Finisaje haioase

 

Alege gresie colorată, eventual din două culori, pe care să le îmbini bucată cu bucată sau poate chiar tapet cu modele jucăuşe: alege ce model vrei tu – poate fi înstelat, înflorat, cu dinozauri sau cu nori sau cu orice altceva.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI