TIOR

Orice proprietar trebuie sa stie...

Orice proprietar de locuinţă trebuie să ştie cum să îşi organizeze în cel mai eficient mod cu putinţă spaţiile de depozitare şi cum să aibă nevoie de cât mai puţine astfel de spaţii sau cât mai puţin evidente. În special în locuinţele mici sau în casele unde locuiesc mai multe persoane este necesar ca fiecare spaţiu să fie utilizat la potenţialul său maximum şi ca fiecare colţ, oricât de ciudat, să fie exploatat.

 

Rafturi diverse

 

Rafturile dintr-o locuinţă pot avea diferite înălţimi, lungimi şi poziţionări. De exemplu, rafturile pot fi fixate deasupra uşii, de jur împrejurul televizorului, în zonele mai puţin accesibile din cameră, unde nu vei putea aşeza alte corpuri de mobilier din cauza arhitecturii şi tot aşa mai departe. De asemenea, ar fi bine să ceri să se facă sertare oriunde se poate în mobilierul pe care l-ai ales deja – acestea sunt spaţii de depozitare importante şi cărora le vei găsi mereu o utilitate.

 

Mobilier cu utilitate multiplă

 

Atunci când ai mai multe obiecte de depozitat, mobilierul cu utilitate multiplă este perfect pentru locuinţele care au suprafeţe mici sau pentru casele cu mulţi locuitori. Acest tip de mobilier poate fi cumpărat ca atare sau confecţionat la comandă. De asemenea, există câteva tipuri de mobilier cu utilizare multiplă pe care le poţi crea manual; de exemplu, taburetul în care poţi depozita diferite lucruri, pe care îl poţi plimba prin cameră, pentru că nu are picioare, ci rotiţe, şi care are pernuţa detaşabilă pentur a se putea transforma într-o măsuţă de cafea.

 

Podele libere

 

Chiar dacă podelele libere nu ajută la eficientizarea spaţiilor de depozitare, acestea ajută la îmbunătăţirea impresiei pe care o lasă o cameră: o încăpere unde podelele nu sunt aglomerate cu mobilier jos sau, şi mai rău, cu cutii în care ai tot felul de lucruri pare mai prietenoasă şi primitoare.

 

Mobilier personalizat

 

Spunem „mobilier personalizat” şi ne referim la mobilierul fabricat la comandă, exact aşa cum ţi-l doreşti. Mobilierul la comandă va fi realizat din materialele pe care ţi le doreşti, în culoarea preferată şi cu dimensiunile potrivite pentru locuinţa ta şi, respectiv, pentru camera unde va fi aşezat. De asemenea, atunci când faci comandă de mobilier vei putea specifica fiecare accesoriu sau modalitate de organizare sau sistem de închidere/deschidere pe care ţi le doreşti.

 

Mai multe recomandări privind spaţiile de depozitare vei găsi aici.

 

Sursa foto: urbanhomez.com, home-designing.com, trendir.com, bagreen.net

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI