TIOR

Organizarea unei petreceri de vara acasa

Vara este timpul pentru petreceri, orice ai zice! Nu este necesar să te duci în lume pentru o petrecere pe cinste: poţi organiza totul chiar acasă. Mai ales dacă ai grădină sau un balcon încăpător, vei avea parte de o petrecere de neuitat! Totuşi, trebuie să pregăteşti totul cu atenţie. Iată câteva idei pentru o petrecere deosebită...

 

Craterul cu băuturi este o idee bună. Într-o lădiţă (nu contează cât de nouă sau din ce material este) aşază o bucată mare de celofan, aşază aici sticlele cu băuturi răcoritoare şi sticlele cu bere, iar apoi toarnă cuburi de gheaţă peste ele până când sunt înconjurate de gheaţă – astfel, vei păstra băuturile reci şi la îndemână.

 

Personalizează produsele de iluminat. Veioze, aplice sau lumânări – nu contează pentru ce tip de produs de iluminat optezi pentru petrecerea ta, important este să fie personalizat. Aşază lumânărelele în suporturi handmade, agaţă de lustre şi de veioze câte o ghirlandă din floricele sau din hârtie, înşiră ghirlande luminoase prin casă sau în grădină (oriunde se ţine petrecerea).

 

Decoraţiunile deosebite sunt un "must"! Poţi opta pentru obiecte vintage (acestea nu dau niciodată greş) sau pentru decoraţiuni handmade, iar prin acestea din urmă ne referim şi la vazele improvizate în sticle din sticlă, în borcănele colorate sau în nuci de cocos, la scaune handmade şi la orice îţi mai spune inspiraţia să pui în practică.

 

Toată lumea se strânge în jurul aceleiaşi mese. Nu îţi împrăştia invitaţii în cele patru zări, ci păstrează-i pe toţi cât mai uniţi. Dacă se serveşte masa, ar fi ideal ca toată lumea să se strângă la o singură masă, aşa încât comunicarea, socializarea şi râsetele să nu fie segmentate şi să nu se formeze "bisericuţe".

 

Aşază masa la umbră. Dacă pui masa în grădină şi dacă este încă zi, având în vedere că este vară, va trebui să asiguri umbră tuturor mesenilor: nu este tocmai plăcut să te bată soarele în cap în timp ce mănânci, nu-i aşa?

 

Ia măsuri împotriva gângăniilor. Fie cumperi beţişoare parfumate anti-ţânţari, fie foloseşti emiţătoare radio setate pe frecvenţa anti-ţânţari, fie alegi să izolezi locul de distracţie cu ajutorul unui cort imens din plasă de ţânţari sau organizând evenimentul într-o seră umană, sticla sau plasa de ţânţari ţinând la distanţă şi alte insecte nocturne.

 

Realizează un plan de activităţi. Trebuie ca totul să fie interactiv – doar nu vrei să ţi se plictisească oaspeţii. Eventual, implică-i în aranjarea mesei sau în prepararea băuturilor. Pe lângă aceste mărunţişuri, este bine să realizezi un plan de activităţi: jocuri de societate, dans, jocuri interactive şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI