TIOR

Organizarea fotografiilor

Toată lumea are câteva fotografii expuse prin locuință, important este să le așezi în camera potrivită și în cele mai potrivite locuri din fiecare cameră. Cum alegi cea mai bună manieră de organizare a fotografiilor? După caracterul tău, după spațiul disponibil și după soiul celor care locuiesc cu tine sau te vizitează relativ des. 
 
De exemplu, dacă ai pisici neastâmpărate sau o prietenă care are copii mici și îi aduce în vizită, nu ar fi recomandat să expui obiecte ce pot fi stricate cu ușurință și nici să agăți cu piuneze fotografiile pe un avizier din plută. 
 
Mici sfaturi pentru propria galerie foto
 
O galerie foto personală poate căpăta orice formă și orice dimensiune. Așa cum unele galerii au numai trei exponate, iar altele depășesc miile, tot așa poți adapta amploarea propriului proiect după bunul plac. 
 
Îți poți înșira fotografiile pe un avizier din plută, din plastic, din sticlă sau din orice material îți convine. Poate, de ce nu, chiar un avizier handmade! Astfel, vei putea alege materialul perfect pentru conținut și vei putea personaliza rama pentru "the big picture". 
 
Poți încerca să creezi noi forme sau noi imagini din pozele tale, în funcție de viziunea și talentul pe care le ai. 
 
Pentru o mai bună conservare a amintirilor, sunt recomandate albumele foto și ramele foto: dacă fotografiile sunt expuse pur și simplu, riști să fie afectate de praf, umiditate, șampania desfăcută cu nu știu ce ocazie sau de degetele curioase ale vizitatorilor ori nasurile îndrăznețe ale animalelor de companie. 
 
Nu orice fotografie este pentru ochii lumii. 
 
Va trebui să sortezi cu grijă fotografiile pe care vrei să le împrăștii prin casă: unele momente imortalizate sunt prea triste pentru a le viziona în fiecare zi, iar altele sunt mult prea intime pentru a le vedea ochii oricui. 
 
De exemplu, nu ai vrea ca părinții să îți vadă pozele făcute alături de partener, între cearșafuri și probabil că nici nu ai vrea ca aceia dintre colegii de muncă ce au privilegiul de a te vizita să tragă cu ochiul la fotografiile acelea haioase făcute alături de prieteni apropiați, în care toată lumea se strâmbă. 
 
E drept, de când cu rețelele de socializare, acest tip de lucruri intime nu prea mai este respectat, însă preferințele diferă de la om la om. 
 
Construiește-ți oaza de liniște. 
 
În apropierea biroului construiește o ramă ceva mai voluminoasă în care să alături câteva dintre cele mai dragi fotografii: imagini cu prieteni dragi, imagini care îți inspiră energie și bună dispoziție – stimuli vizuali care să îți încarce bateriile și care să te inspire pentru a-ți continua munca. 
 
Dacă nu îți place să te vezi în poze... 
 
Nu trebuie să crezi că acest articol este numai pentru narcisiști și oameni cărora le place să se vadă oricând, oriunde. Galeria foto personalizată are avantajul că o poți modela după cum îți place: fotografiile pot fi doar cu cei dragi sau numai cu artiștii preferați. Important este doar să îți transmită ție vibrații pozitive. 
 
Colecția de poze să îți aducă bucurie. 
 
Până la urmă, acesta este scopul principal al unui astfel de proiect: bucuria. Rememorarea unor momente plăcute sau gândul la persoane dragi sau artiști care îți plac s-au dovedit foarte eficiente în crearea unei energii pozitive pentru privitor. 
 
Sursa foto: houzz.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI