TIOR

O pisica merita iubire si un spatiu amenajat astfel

Iubitorii animalelor de companie apelează de multe ori la trucuri de home design. Rezultatele obținute sunt amenajări interioare care integrează spații de joacă și relaxare pentru animăluțul din casă. De data aceasta, pisicile sunt cele care ne-au atras atenția către o decorare potrivită a locuinței.

La plimbare în casă

Pisicile sunt recunoscute pentru atitudinea lor independentă și de multe ori distantă față de stăpâni. Cu toate acestea, ele nu vor rămâne indiferente atunci când vor descoperi surprizele pe care i le-ai pregătit. Creează-i oportunități de mișcare. Cum? Poți lua în considerare adăugarea unor structuri ușor de montat pe suprafața peretelui. Acesta va fi spațiul adorat de pisica ta, unde poate urca și coborî pentru a se menține în formă.

Pisica de la fereastră

Locul de lângă fereastră, ocupat adesea de către pisică, poate „suferi” câteva modificări în bine. Adaugă o pernă decorativă pe suprafața pervazului, pentru un spațiu confortabil și, cu siguranță, agreat de către pisicuță. Dacă este necesar, îi poți amenaja locul din apropierea ferestrei pentru a-i facilita accesul până la geam. În funcție de nivelul la care se află fereastra, ia în calcul câteva trepte care să ajungă până în dreptul pervazului.

Pisica bună zgârie... bine

Cunoscute pentru ghieruțele ce și le ascut pe mobilierul din casă, pisicile au nevoie, mai degrabă, de obiecte speciale pentru activitatea lor zilnică. Ideal este să încorporezi materialul destinat pisicii pe suprafața piesei de mobilier cel mai frecvent zgâriate. Dacă vei găsi un material care să se adapteze decorului, este perfect. Atât stăpânul, cât și pisica vor fi mulțumiți.

Mai multă intimitate

Vor exista întotdeauna momente în care vei fi nevoit să faci curățenie în urma pisicii. Poți evita aceste neplăceri atunci când îi pregătești un loc special cu mai multă initmitate, exact așa cum își dorește. Litiera poate fi depozitată într-un dulap în care pisica are acces printr-o intrare special concepută după dimensiunile animalului de companie.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI