TIOR

O mansarda de-as avea

O mansardă mică de-aş avea, o mansardă mică mi-ar plăcea... Toată ziua eu aş sta şi m-aş relaxa în ea! Cântă cu mine! Bine, nu mai cântăm. Haide, atunci, să vedem câteva recomandări pentru amenajarea mansardei, deoarece, dacă ai o mansardă, ar fi păcat să o laşi să adune praf şi pânze de păianjen.

 

Felul în care amenajezi mansarda depinde foarte mult de care cameră simţi că îţi lipseşte din locuinţă sau de cât spaţiu ai: poate întreaga ta locuinţă este în mansardă şi atunci va trebui să o compartimentezi şi să o amenajezi cât mai eficient, ca toate lucrurile tale să aibă loc în acest spaţiu.

 

Alege cu grijă culorile.

 

Am mai trecut prin discuţia aceasta: ştii deja că trebuie să alegi o paletă cromatică potrivită personalităţii tale, dar care să se potrivească şi scopului fiecărei zone dintr-o locuinţă. De asemenea, ştii că orice culori pot fi combinate, dacă nimereşti bine nuanţele şi că adesea contrastele cromatice fac minuni în amenajările de interioare.

 

Multe accesorii

 

Accesoriile mărunte ajută la personalizarea spaţiului în care locuieşti. Astfel, chiar dacă locuinţa ta se rezumă la această mansardă şi chiar dacă nu este foarte spaţioasă, te vei putea simţi ca acasă, pentru că te-ai înconjurat de lucruri dragi, lucruri care îţi plac şi te fac să te simţi confortabil.

 

Nu te limita!

 

Doar pentru că spaţiul este mic nu înseamnă că trebuie să renunţi la diferite lucruri care te fac fericit (ă). De exemplu, nu trebuie să renunţi la a avea un animal de companie: poate doar vei adopta unul mai mic, cum ar fi un hamster, o pisică, un dihor sau un câine de talie mică.

 

Păstrează ordinea!

 

Toate lucrurile tale trebuie să fie frumos aranjate, frumos ordonate şi (re)aşezate la locul lor cât mai des sau cât mai repede după ce au fost folosite. De asemenea, ar fi bine dacă ai opta pentru piese de mobilier şi sisteme de depozitare cu un aspect deosebit, aşa încât să înveseleşti şi să dinamizezi puţin aspectul locuinţei tale.

 

Cunoaşte-ţi prietenii.

 

Şi nu ne referim la prietenii vii cu două picioare, ci la acele câteva detalii de home design care nu dau niciodată greş: materialele naturale, nuanţele neutre şi nonculorile (alb, negru, gri). Exploatează finisajele din lemn sau pe cele în culori neutre, naturale şi cât mai deschise, precum şi tot ce este sticlă, metal sau un alt material asociat naturalului. Lasă imaginile din galeria foto să te inspire în acest sens!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI