TIOR

O locuinta „trasa” la indigo

Atunci când vorbim de o locuință „trasă” la indigo ne referim la două aspecte. În primul rând, poți prelua în totalitate sugestiile din galeria noastră foto, iar în al doilea rând, „indigo” ne va duce inevitabil cu gândul la cromatica pe care o vom folosi în amenajarea locuinței.

Culoarea blugilor

Inspirația noastră vine cu amenajări interioare complete a căror punct de interes este culoarea indigo. Tot ce rămâne să faci este să incluzi și tu această nuanță inspirată din cel mai rafinat albastru în casa ta. Rezultatul va fi o cromatică plăcută și autentică, rezistentă în timp asemenea piesei noastre vestimentare favorite ce respectă aceeași nuanță de indigo: blugii.

Alegere îndrăzneață

Alegi indigo, alegi să fii îndrăzneț. Această nuanță este ideală pentru vopseaua sau tapetul de pe suprafața pereților. Un impact corespunzător îl poți opține dacă te orientezi către un mobilier colorat astfel, o lenjerie de pat sau draperiile din dormitor.

Altfel de culoare

Într-o încăpere cu pereți albi, poți alege vopsirea ușii sau a ramelor de la ferestre într-un indigo energic. Această nuanță va reuși să pună într-o lumină cu totul nouă încăperea proaspăt amenajată. Finisajele interioare pot avea atât aspect mat, cât și lucios, în funcție de atmosfera pe care dorești să o creezi.

Nuanță pentru meditație

Indigo este cunoscut ca fiind culoarea intuiției, potrivit în amenajările interioare ce promovează concentrarea, cum ar fi camerele de meditație. Este o nuanță ce stimulează concentrarea și creativitatea, de aceea o cameră colorată astfel te va ajuta să devii mai profund, să te cunoști în profunzime, să te redescoperi.

Tu cum ai îmbunătăți fiecare cameră în parte cu ajutorul culorii indigo?

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI