TIOR

O locuinta pentru cei dragi

Oamenii, prin natura lor, sunt fiinţe sociale. Unii, însă, sunt mai sociabili decât alţii, iar acest lucru se vede după felul în care îşi amenajează locuinţele. Uite, o familie din Bucureşti pune foarte bine în evidenţă faptul că au tot timpul oameni aproape şi le place acest lucru. Dacă vrei să transmiţi acelaşi lucru vizitatorilor tăi, atunci analizează imaginile din galeria foto şi urmăreşte recomandările ce urmează.

 

Open space

 

Spaţiul deschis sugerează tuturor că sunt oricând bine primiţi şi că poarta casei tale le este deschisă mereu. Nu este necesar să te apuci de spart pereţii din casă, dar camerele spaţioase vor primi întotdeauna oaspeţii „cu braţele deschise”. Desigur, există şi încăperi mici care pot fi foarte primitoare.

 

Simplul fapt că nişte pereţi înconjoară un spaţiu deschis nu îl fac primitor. Totuşi în apartamentul bucureştenilor, locuinţa despre care discutăm, acest lucru este posibil. Amenajarea mai multor zone pe un singur nivel al unei locuinţe duce la petrecerea timpului împreună, chiar dacă se formează ocazional grupuri, se formează o stare de bine specifică grupurilor mari.

 

Loc pentru toată lumea

 

Oferă tuturor loc de şezut, chiar dacă sunt tipuri diferite de mobilier. Canapele aşezate perpendicular, paralel sau, cel mai bine, fotolii şi banchete aşezate în semicerc sau chiar cerc întrerupt (pentru a permite accesul în interiorul cercului) sunt ideale pentru astfel de spaţii în care să se strângă cei dragi pentru jocuri, discuţii sau diferite ocazii, mai mult sau mai puţin formale.

 

Variante de rezervă

 

Dacă este o obişnuinţă pentru tine să ai casa plină de oameni, atunci ar fi o idee bună să ai spaţii în care cei dragi să poată rămâne peste noapte în cazuri extreme, precum şi o baie pentru musafiri. Aşadar, va trebui să ai mereu cearşafuri curate, perne de rezervă şi prosoape curate lăsate la îndemână în baie, alături de săpunele şi poate periuţe proaspete de dinţi. În principiu, va trebui să îţi amenajezi locuinţa ca un hotel, însă un loc mult mai prietenos şi mai relaxat.

 

Pentru confortul oaspeţilor tăi, vei găsi mai multe recomandări aici.

 

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI