TIOR

O casuta de poveste

Îţi aminteşti că îţi vorbeam nu chiar de mult despre căsuţele în copac? Ei, dacă ne-ai citit şi ne-ai urmat sfaturile atunci, ai de ce să ne citeşti şi acum. Toată lumea a început să îşi îmbrace hainele de sărbătoare: magazine, străzi, ferestre, vitrine – totul este frumos decorat şi luminat, gata pregătit pentru Crăciun!

 

Dacă deja ai tras cu ochiul în galeria foto ai înţeles şi despre ce vrem să îţi scriem în articolul acesta şi cam ce ai avea de făcut. Totuşi, vom continua cu prezentarea câtorva idei. Pe acestea le poţi urma întocmai sau le poţi adapta resurselor tale (financiare, de timp şi de energie) şi spaţiului pe care îl ai de decorat.

 

Casele în copac pot fi afară, dar pot fi şi în casă.

 

Este adevărat că nu au acelaşi farmec căsuţele în copac construite... în casă. Nu, nici măcar dacă le faci foarte frumoase şi le pui un ficus în mijloc. Totuşi, sunt o compensaţie simpatică pentru căsuţele în copac la care visează foarte mulţi dintre copii şi sunt o ascunzătoare bună.

 

Cât despre decorarea acestui spaţiu, efectul final va fi la fel de eficient, dacă ornezi cu gust şi cu toată inima: copiii, cât de mici ori cât de mari, se vor bucura foarte mult.

 

Până şi oamenilor mari le vor umple inima de bucurie căsuţele din lemn decorate ca vizuina Moşului! Aşadar... ce îţi trebuie pentru ca "ascunzătoarea" ta să fie... cum trebuie?

 

Ai nevoie de luminiţe.

 

Cumpără multe instalaţii luminoase şi de feluri diferite: unele multicolore, unele numai cu beculeţe albe, unele cântătoare, altele pe suporturi rotunde sau în formă de steluţe (acestea ar trebui să aibă o singură culoare, altfel vor arăta prea kitschos). Şi nu uita nici de lumânările decorative: parfumate ori ba, încearcă totuşi să alegi din cele care vin în recipiente ce sporesc siguranţa (borcănele cu capac, suporturi ce nu se încing şi nu pot da foc întregii case etc).

 

Ai nevoie de culori.

 

Bineînţeles! Unde să fie veselia dacă nu este în culori? Lasă-te inspirat de imaginile din galeria foto şi alege culorile potrivite pentru tine şi cei dragi. Totuşi, orice ai alege, adaugă şi puţin verde, şi puţin roşu, căci doar acestea sunt culorile preferate ale sezonului.

 

Ai nevoie de decoraţiuni crăciuneşti.

 

Cu toţii avem câteva ornamente de Crăciun acasă: figurine cu oameni de zăpadă, cu Moşi Crăciuni, cu brăduţi, cu reni, cu fulgi de zăpadă, globuri cu zăpadă artificială, coroniţe de brad, şoseţele de agăţat la şemineu, figurine în formă de colindători, colecţii de clopoţei, mini căciuliţe de Moş pe care să le punem în capul pisicii, al căţelului, al animalelor de pluş şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com, pinterest.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI