TIOR

O casa plina de ciudatenii

Lucrurile unicat sunt apreciate, însă cât de mult ţi-ar plăcea ca locuinţa ta să fie amenajată în mod unicat? Ai avea îndrăzneala necesară pentru ceva cu totul insolit? Ai putea să trăieşti într-o locuinţă ca cele din imaginile din galeria foto?

 

Este drept că imaginile din galeria foto fac parte dintr-un proiect al fotografului Klaus Pichler, însă ar putea la fel de bine să fie pur şi simplu secvenţe din viaţa ta de zi cu zi, dacă eşti o persoană foarte inventivă, creativă sau „open minded”. Şi Barney Stinson din filmul serial „How I met your mother” are un Stormtrooper în living şi nu arată rău deloc!

 

Costume de mascote recondiţionate şi reconfigurate

 

Figurinele gigant pot fi obţinute şi create în mai multe feluri. Te poţi apuca să le construieşti, petic cu petic, ochi pentru ochi şi melană pentru păr şi aşa mai departe, le poţi crea din papier mache, dacă ai dexteritatea necesară, poţi crea sculpturi din tot felul de materiale (dacă talentul este de partea ta) sau poţi schimba scopul unui costum vechi de mascotă, prin umplerea acestuia cu puf, burete sau orice material îţi doreşti (ca cele din perne, de exemplu) şi să le recondiţionezi, dacă este cazul.

 

Orice personaj, în orice loc

 

Dacă alegi o astfel de decoraţiune pentru locuinţa ta, atunci va trebui să alegi unul dintre personajele preferate de tine. Imaginile din galeria foto sunt numai pentru a te inspira, nu trebuie să te foloseşti de acele figurine dacă ţi se par înspăimântătoare, neplăcute sau pur şi simplu nepotrivite locuinţei tale.

 

De asemenea, nu contează locul unde le aşezi: le poţi rezerva un loc la masă, îţi pot ţine de urât cât faci baie sau pot fi aşezate oriunde în dormitoare, în living sau pe hol.

 

Personajele, indiferente la stilul în care este amenajată locuinţa

 

Partea cea mai bună la această idee trăznită este faptul că poţi alege orice personaj îţi doreşti, fără a ţine cont de stilul în care ţi-ai amenajat locuinţa. Însăşi figurina adusă acasă este ceva ieşit din comun, prin urmare nu are niciun sens să te străduieşti să o asortezi locuinţei sau să îţi reamenajezi locuinţa în funcţie de acest nou concept.

 

Nu ar fi rău dacă ai amenaja o cameră tematică pentru ca personajul neanimat să se „simtă” ca acasă, însă în acest caz nu ar mai avea acelaşi impact pe care l-ar avea un Elmo de dimensiunile unui om adevărat aşezat cu nonşalanţă la masa din dining.

 

Sursa foto: anzenbergergallery.com via houzz.com; © Klaus Pichler

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI