TIOR

O casa mai vesela

În locul unei case cenuşii şi mohorâte, nu ai prefera o casă veselă şi primitoare? Totul depinde de tine şi de felul în care îţi amenajezi locuinţa. Şi nici măcar nu trebuie să faci eforturi foarte mari pentru acest lucru.

 

Ţine familia aproape.

 

Familia este un grup social... nu. Familia este cel mai important grup social. Este drept că nu ţi-o poţi alege, dar nici nu te va lăsa niciodată cu ochii în soare. Aşadar, oferă-le membrilor dragi din familia ta (inclusiv bunici, unchi, verişori şi verişoare) un loc special în locuinţa ta. Aşază fotografii cu ei în rame de diferite dimensiuni şi cu diferite forme şi cu poze diferite: alb-negru sau color, portret sau landscape, fotografii de grup sau individuale, nu contează.

 

Dacă lucrezi de acasă, trebuie să îţi placă.

 

Dacă lucrezi de acasă, amenajarea biroului trebuie să primească atenţia necesară, aşa încât să îţi creezi colţul perfect pentru lucru: să îţi facă plăcere să lucrezi în acel loc, să te poţi concentra, să ai destulă lumină, să ai destul spaţiu şi aşa mai departe. În secţiunea dedicată amenajării biroului vei găsi tot felul de recomandări despre ce trebuie să faci şi ce trebuie să eviţi în amenajarea biroului de acasă.

 

Este veselie acolo unde sunt jocuri.

 

Amenajează un colţ unde să puteţi depozita măcar jocurile dacă locuinţa ta nu este destul de spaţioasă încât să dedici în permanenţă un loc pentru jocuri şi joacă. Acesta va fi locul unde se va strânge cu drag întreaga familie pentru interacţiune.

 

Cărţile preferate să fie întotdeauna la îndemână.

 

Fiecare cu cărţile lui: cineva citeşte beletristică, cineva este încă pasionat de poveşti şi cărţi de benzi desenate, cineva are cărţi de botanică, cineva are cărţi de ştiinţă sau de marketing. Aşază oriunde se poate rafturi pentru cărţile fiecăruia şi, dacă nu aveţi o bibliotecă mare, încearcă să nu amesteci cărţile, ci să aloci fiecărui membru câte un loc special cu cărţile corespunzătoare, iar acest colţ să fie mereu la îndemână.

 

Adaugă o notă personală.

 

Fiecare om are "piticul" lui, dacă ne permiţi să numim astfel pasiunile şi apucăturile fiecăruia. Adaugă o notă personală camerei tale şi fiecărui colţ din casă care îţi revine: scaunul de la bucătărie, locul din living, cuierul pentru prosopul tău din baie şi aşa mai departe.

 

O locuinţă în care fiecare membru şi-a personalizat aria este colorată şi veselă, va fi o locuinţă primitoare în care fiecare membru al familiei îşi va găsi locul, va simţi că aparţine locului – un sentiment foarte important.

 

Arată-ţi colecţiile şi obiectele vintage.

 

Colecţiile pot fi unul dintre acei pitici despre care scriam numai puţin mai sus. În plus, acestea au o frumuseţe aparte şi oferă ideea de unitate camerei în care sunt expuse. De asemenea, pentru acest sentiment de apartenenţă într-un loc anume şi de spaţiu personal şi primitor, poţi folosi diferite elemente vintage.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI