TIOR

O casa innorata, dar cu stil

Cum adică o casă înnorată? Literalmente! Cine spune că norii trebuie să fie numai afară? De ce nu ai avea nori şi în interiorul locuinţei tale? Doar arată atât de bine! Bineînţeles, nu vei avea nori adevăraţi, căci ar fi o catastrofă: ţi s-ar umfla parchetul şi ţi-ai înunda vecinii foarte des, nu vrem aşa ceva! Totuşi decorarea casei cu norişori desenaţi, lipiţi, agăţaţi, leşinaţi şi aşa mai departe nu este o idee deloc rea.

 

Nori în relief

 

Făcuţi din vată, din papier mache sau din carton ori poate chiar din polistiren, norişorii pot fi agăţaţi pe perete sau atârnaţi de tavan la diferite înălţimi, dar destul de sus cât să nu te loveşti cu capul de ei şi să nu îţi fure din luminozitatea camerei. În prima imagine din galeria foto vei vedea un exemplu de norişori agăţaţi pe perete, deasupra patului.

 

Nori pictaţi

 

Dacă ai camera zugrăvită cu albastru deschis (bleu), ai putea desena direct pe perete norişori albi de diferite forme şi dimensiuni – doar ştii şi tu că nu există doi nori identici. Şi mai drăguţ ar fi dacă ai avea şi tavanul în aceeaşi culoare cu pereţii şi ai desena norii numai pe tavan. Desigur, ai putea şi să desenezi nori bleu pe un tavan alb, dar în acest caz s-ar putea să vrei să iei în calcul alegerea unei aplice care să semene cu un soare simpatic.

 

Nori cu model sau model cu nori?

 

Despre tapet şi autocolanţi am mai discutat, aşa că aceasta nu este o surpriză pentru tine: ce-ar fi să zugrăveşti toţi pereţii în aceeaşi culoare (inclusiv tavanul), dar pe unul dintre pereţi să aplici apoi autocolant cu nori cu diferite modele sau tapet cu model cu nori?

 

Nori imortalizaţi

 

Prin "nori imortalizaţi" ne referim şi la tablourile cu fotografii mari, înrămate, în care sunt pozaţi nori cu diferite forme şi culori, dar şi la tablourile unde cerul cu norii săi sunt pictaţi cu mai multă sau mai puţină îndemânare.

 

Nori subînţeleşi

 

Ultima imagine din galeria foto este foarte reprezentativă în acest sens: norii sunt sau nu sunt, nu pot fi "subînţeleşi"! Ba da, pot. Uită-te la modelul faianţei din baia exemplificată în ultima imagine din galeria de mai sus şi spune cu ce seamănă! Seamănă cu o mulţime de nori adunaţi la un loc şi pregătiţi de furtună! Seamănă cu o revoltă a norilor! Şi, totuşi, nu sunt decât câteva plăci de marmură în care s-au încrestat poveştile a sute de ani.

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI