TIOR

Nu te asteptai la o pivnita asa

Utilizarea eficientă a spațiului este un subiect dezbătut în ultima perioadă. Există o multitudine de opțiuni. Care este, însă, cea mai bună soluție în amenajarea locuinței? Scopul este clar: să maximizăm potențialul spațiului de care dispunem. Iată ce idei avem noi pentru pivniță.


De ce tocmai pivniță? Pentru că vorbim despre o încăpere subterană a cărui spațiu este, uneori, neglijat. A trecut vremea în care aceasta era fololsită strict pentru depozitare. Acum este momentul pentru reamenajarea spațiului ofertant din subsolul casei tale.


Transformarea pivniței


Oricare ar fi dorințele și nevoile tale, aici poți găsi soluții eficiente pentru amenajarea pivniței. Transformă subsolul într-un spațiu funcțional. Uită de acea cameră nefinisată și întunecată, în care stau ascunse tot felul de vietăți, ca în filmele de groază. Copiilor nu le va mai fi teamă să intre în pivniță. În plus, aici chiar poți amenaja un spațiu de joacă dedicat micuților.


Planul de acțiune


După ce stabilești bugetul pe care dorești să îl aloci, dar mai ales după ce conturezi modul în care vei intenționa să utilizezi spațiul, rămâne să pui la punct un plan de amenajare. Dimensiunea spațiului își va dicta posibilitățile de diviziune a camerelor. Un spațiu mare poate fi împărțit în mai multe camere, pentru nevoi diferite. O cameră de oaspeți vine la pachet cu o baie modern utilată. În schimb, dacă dispui de un spațiu mai restrâns, poți alege spații deschise, dar cu utilități diferite.


Culori și limite


Culorile neutre vor evidenția un spațiu larg. Folosește-le cu încredere și în designul mobilierului. Adaugă pete de culoare în accesorii precum perne decorative, perdele și covoare. De asemenea, culorile pot împărți spațiul în mai multe zone utile. Ghidează pașii musafirilor prin încăperile din pivniță doar cu ajutorul nuanțelor bine alese și a unui decor pe măsură.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI