TIOR

Musafiri intr-o seara tarzie de vara

Invită-ţi prietenii la tine într-un dintre ultimele seri de vară pentru micile distracţii care se duc odată cu vara şi temperaturile ridicate. Organizează o serată de august de neuitat. Desigur, tu ştii mai bine ce apreciaţi cel mai mult tu şi prietenii tăi şi, astfel, vei putea alege dintre sugestiile noastre lucrurile care se potrivesc gusturilor voastre sau poţi lăsa sugestiile noastre să te inspire pentru o întâlnire atipică.

 

Sfeşnice de diferite dimensiuni şi modele cu lumânări la fel

 

Lumânările nu sunt un element romantic decât dacă vrei să le faci să fie. Dacă sunt simple obiecte de decor şi nu sunt folosite ca sursă unică de lumină, acestea nu fac decât să ofere spaţiului unde sunt aşezate un aer mai relaxat, mai prietenos, familial.

 

Prin aşezarea aceluiaşi tip de lumânări în tipuri diferite de sfeşnice creezi un joc subtil de lumină şi elimini posibilitatea creării unui decor plicticos, monoton. Totuşi, va trebui ca sfeşnicele să fie cât de cât asemănătoare, chiar dacă au înălţimi şi grosimi diferite: trebuie să pară că fac parte dintr-un set. Vei găsi un exemplu potrivit chiar la începutul galeriei foto.

 

Decoraţiuni împletite

 

Suporturile pentru pahare, şezutul scaunelor, „faţa” de masă sau chiar suporturile pentru pahare sau farfurii pot fi create din împletituri. Aşa cum cu siguranţă ai observat şi tu deja, obiectele care sunt realizate din împletituri, având un aspect natural, imprimă locului unde sunt folosite un aer „casual” (relaxat, nonformal).

 

O albie... cu gheaţă şi băuturi după gust

 

Nu ai nevoie de suporturi speciale pentru gheaţă: vin în vizită prieteni şi rude, nu regina Elisabeta a VII-a. Poţi folosi orice recipient pentru a pune băuturile în gheaţă, atât timp cât este destul de încăpător: chiar şi o... albie. Uită-te în galeria foto şi vei vedea că nu arată deloc rău. Important este să fie totul curat şi să fie băuturile la temperatura potrivită.

 

Gustări aranjate frumos

 

Este dovedit faptul că dacă mâncarea este aşezată frumos în recipientele în care este servită are un efect mai plăcut asupra degustătorului. Şi suntem siguri că nu vei servi decât bucate bune! Totuşi, este important ca şi gustările, şi felurile de mâncare, şi desertul, totul să fie aşezat în vase simpatice sau în forme deosebite. Nu trebuie nici să te chinui foarte mult, dar nici să serveşti chipsurile şi alunele în ambalajele originale.

 

Posibilitatea de a crea diferite cocktail-uri

 

Pregăteşte şi ţine la îndemână câteva pahare specifice diferitelor băuturi şi încearcă să pregăteşti şi o gamă cât mai variată de licori (alcoolice şi non-alcoolice), precum şi câteva fructe, elemente decorative, paie şi gheaţă din apă plată sau filtrată, pe care să o poţi pune în pahare. Apoi, jucaţi-vă de-a barmanii şi pregătiţi orice cocktail-uri vă inspiră în această seară minunată.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI