TIOR

Modele exceptionale de mese

Am mai discutat noi despre măsuţele de cafea aici şi despre diferite aranjamente deosebite pentru interiorul casei, iar acum vom discuta despre mese inedite. Oricine îşi doreşte ceva special pentru casa sa, însă nu oricine reuşeşte să aibă un astfel de obiect. Designerii din lumea întreagă pot, totuşi, să creeze oricând o piesă de mobilier (şi nu numai) cu un aspect original şi plăcut.

 

Alege materialele în funcţie de interiorul locuinţei tale.

 

Dacă ne urmăreşti, cu siguranţă ştii deja la ce ne referim prin alegerea materialelor unui obiect în funcţie de interiorul locuinţei tale: texturile materialelor din jur, paleta cromatică a noii mese, dar şi a obiectelor şi accesoriilor din jur, stilul în care sunt construite, colorate, imprimate, gravate şi aşa mai departe obiectele din încăperea unde va fi aşezată această masă.

 

Bineînţeles, nu trebuie să se potrivească tot cu tot: ştii bine că uneori contrastul este necesar pentru un aspect plăcut, echilibrat. Despre cum se aleg elementele contrastante şi efectele estetice ale acestora poţi citi şi aici.

 

Designul original, unic, va fi asigurat de un creator talentat.

 

Acest creator poţi fi tu, poate fi un student la arhitectură sau un designer recunoscut. Nu contează cine este cel cu ideea sau cel care execută lucrările. Important este ca rezultatul final să fie plăcut: unele obiecte nu pot fi făcute decât cu aparaturi complicate, altele, în schimb, pot fi executate cu destulă răbdare şi îndemânare.

 

Până una, alta, mai răsfoieşte o dată galeria foto şi delectează-te cu aspectul acestora. Vei putea visa, astfel, la o masă deosebită până când vei reuşi să creezi, să cumperi sau să moşteneşti propria masă cu aspect original, unic.

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI