TIOR

Moda amenajarilor interioare dicteaza: camera cu dungi

Dungi orizontale sau dungi verticale? Designerii sunt de părere că indiferent de orientarea dungilor, cel mai important aspect este obiectul decorativ ce respectă liniaritatea. Pentru case și apartamente amenajate în stil contemporan, sunt ideale. Dacă ești hotărât să aplici dungi în amenajarea locuinței tale, noi îți spunem cum.

Tavan bicolor

Decorarea cu dungi pare a nu face parte dintr-un proces dificil de amenajare a locuinței. Îți vom prezenta soluțiile pe care le-am găsit pentru obținerea unui interior contemporan, cu un puternic impact asupra camerei. Pentru început, ne vom referi la tavanul locuinței, ce poate fi bicolor. Noi am ales perechea de dungi alb-negre, pentru o reprezentare vizuală cât mai autentică a tendințelor stilului contemporan.

Schimbări mici, cu dungi

Dacă ești în căutarea unor idei de împrospătare a designului actual, există numeroase soluții și în acest sens. Pernele decorative reprezintă o modalitate economică și ușor de pus în practică. Fie că ne referim la amenajarea livingului, fie că la amenajarea dormitorului, pernele în dungi oferă un aspect curat, minimalist. În anumite camere vei simți nevoia unor culori energice, în timp ce alte încăperi îți vor inspira o amenajare mai liniștită, în nuanțe neutre sau chiar asocieri de alb și negru.

Spațiu dungat

În cazul unui open-space, putem vorbi de un covor îndrăzneț, dungat. Astfel, ești la modă, iar modalitatea de adoptare a tendinței este la îndemână. În funcție de restul amenajării interioare, poți opta pentru un contrast puternic, care se potrivește îndeosebi livingului.

Dungi la ferestre

Fotografia din galeria noastră prezintă o terasă acoperită, ce se bucură de un design în dungi, regăsit atât în ceea ce privește draperiile, cât și pernele decorative. Putem spune că cele două elemente decorative se asortează, lăsând mobilierul și restul elementelor din cadru să fie de natură simplistă, atât cromatic, cât și estetic. Dungile regăsite în materialul perdelelor vor crea iluzia de locuință înaltă, ceea ce vine în avantajul caselor de mici înălțimi.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI