TIOR

Mobilierul eco-friendly la mare cautare

Discuția mobilierului eco-friendly a pornit de la o problemă majoră în Egipt și anume. deșeurile. Pornind de la această problemă, a luat naștere plastex, un material ecologic. De aici a venit și ideea mobilierului confecționat din materiale ecologice. Astăzi vă propunem câteva idei pentu a amenaja locuința cu ajutorul mobilierului eco-frindly.

Ce este plastexul

Plastexul este un material ecologic care se obține prin țeserea pungilor de plastic aruncate la gunoi de către oameni. Iată că a luat naștere un nou material din deșeuri. În acest fel, pungile sunt reinterpretate. O pungă are nevoie de ani buni pentru a se degrada. Oamenii nu folosesc mult aceste pungi și le aruncă imediat. Mediul înconjurator are de suferit în momentul în care punga ajunge la gunoi.

Cum a luat naștere ideea?

Această idee a pornit din Egipt, când două persoane au adus în față un concept inedit și în același timp original. Totul a fost la început un simplu proiect pentru facultate. Aceștia doi au încercat să arate cum designul poate rezolva problemele care există printre noi.

Cum este pus în valoare plastexul

Materialul este util, durabil și frumos decorat. Acest lucru dovedește că deșeurile se pot recicla într-o resursă valoroasă care devine o frumoasă piesă de mobilier pentru locuință. Din acest material au fost confecționate scaune frumos colorate și multe alte obiecte de mobilier care se potrivesc de minune într-o locuință.

Pentru mai multe idei intrați in secțiunea Ammenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI