Mobilier potrivit si pentru interior, si pentru exterior

25-03-2015 / Blog amenajari locuinte

Ai putea să îţi amenajezi locuinţa cu orice fel de mobilier îţi doreşti şi crezi că arată bine în interiorul casei tale sau... în exteriorul casei tale. Pe terasă, în balcon sau în grădină poţi folosi orice piesă de mobilier, indiferent de stilul sau scopul iniţial al produselor. Nu contează dacă un leagăn a fost conceput pentru afară sau dacă un scăunel a fost conceput pentru interior. Important este să îţi potriveşti piesele de mobilier între ele şi cu celelalte decoraţiuni din spaţiile pe care vrei să le amenajezi.

 

Scaune Bertoia

 

Harry Bertoia (1915 - 1978) este un artist american născut în Italia care se ocupă cu sculptura şi cu design de mobilă. Pentru că el a proiectat scaunele ca cel din prima imagine, acestea îi poartă numele.

 

Dacă ai vedea un scaun Bertoia în magazin, probabil că ţi-ar fi mai uşor să-l plasezi într-un spaţiu deschis, în exterior. Totuşi, aşa cum poţi vedea în prima imagine, scaunele Bertoia arată foarte bine şi în interiorul locuinţei.

 

Scaune de grădină

 

Scaunele de grădină sunt create din metal sau din împletituri. Bineînţeles că se potrivesc în grădină, având în vedere că pentru spaţii verzi şi deschise au fost concepute. Dar dacă îţi doreşti un decor în stil eclectic sau industrial, atunci astfel de obiecte îşi vor găsi locul şi în interiorul casei, aşa cum vei vedea că se poate în a doua, a treia şi a patra imagine din galeria foto de mai sus.

 

Taburete japoneze

 

Taburetele japoneze au un design uşor de plăcut – acestea pot fi tapisate cu piele sau vopsite într-o culoare potrivită locuinţei tale şi, în special, camerei în care îţi doreşti să le aşezi. Şi pentru că sunt realizate din materiale rezistente (metal sau lemn de bambus) le poţi folosi şi în grădină. Numai să nu le uiţi acolo, căci ploile şi bătaia directă a soarelui pot strica orice este făcut de mâna omului (chiar dacă unele rezistă mai multă vreme).

 

Lămpi

 

Lămpile simbolizează şi poată cu dânsele lumina şi nu există loc unde lumina să nu fie bine venită. Aşadar, iată un ornament şi un accesoriu care este necesar şi înăuntrul locuinţei, dar şi în exteriorul acesteia.

 

Mese matrioşka

 

Mesele care se strâng asemenea unor păpuşi matrioşka sunt o invenţie bună, căci le poţi „împrăştia” în toată casa, iar apoi vor ocupa foarte puţin spaţiu când le vei strânge. Pe acestea le vei putea muta dintr-o cameră în alta sau din grădină în interior cu uşurinţă.

 

Cărucioare

 

Cărucioare ca cel din ultima imagine sunt folositoare în diferite activităţi în jurul casei: în birou, în atelierul de arte plastice, în bucătărie sau atunci când ai oaspeţi pe care vrei să îi serveşti cu mai multe bunătăţi decât poţi duce în două mâini.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.