TIOR

Mobilier colorat – buna dispozitie si rasfat garantat

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, alegerea mobilierului este o adevărată aventură. Astăzi, împreună cu echipa Elvila, ne-am propus să vă oferim câteva soluții pentru a avea un spațiu de relaxare și de meditație chiar la voi acasă.

Relaxat și colorat

Când ai nevoie de confort în propria casă, cea mai bună soluție este colțarul Cube oferit de Elvila. Acesta este perfect pentru un living mare și spațios. Puteți viziona filmele peferate împreună cu prietenii fără probleme. În același timp, colțarul Cube este spațios și vesel.

Confort la tine acasă

Țineți cont de culorile folosite în locuință și alegeți o canapea potrivită. Specialiștii încurajează cumpărătorii să aleagă o variantă îndrăzneață de canapea în culori vii și cu diferite imprimeuri. Alegeți canapeaua Belle de la Elvila. Aceasta este potrivită pentru o locuință de tineret si nu numai, iar culorile vibrante dau energie spațiului.

Timp pentru lectură

Oferă locuinței tale un plus de originalitate cu ajutoul bibliotecii Tara 6 pusă la dispoziție de Elvila. Cu ajutorul acestei biblioteci puteți scăpa de cărțile aruncate peste tot.  Depozitați aici toate cărțile și revistele. Biblioteca Tara vă permite să aranjați și un televizor dar și alte obiecte decorative. De asemenea, puteți depozita diferite obiecte și în dulapurile de care dispune. Spațioasă și cu un design modern, biblioteca are un stil aparte și elegant.

Living plin de viață

Elvila pune la dispoziție biblioteca Spring, potrivită pentru livingul casei. Viu colorată, oferă o imagine spectaculoasă prin combinația culorilor vii cu lemnul de stejar. Alegeți cu atenție restul pieselor de mobilier iar biblioteca se va încadra perfect în decor.

De trei ori confort

Este împortant să aveți în locuință un mobilier pe gustul vostru. Mediul în care vă petreceți timpul trebuie să fie unul liniștit, curat, relaxat și viu. Astfel, fotoliile Astoria, Belle și Odette de la Elvila vă oferă tot confortul. Acestea sunt de o calitate superioară și sunt disponibile într-un design deosebit. Noi vă recomandăm fotoliile pentu o seară reușită cu prietenii în living, vizionând filmul preferat.

Design și originalitate

Colțarul extensibil Plus din partea Elvila vă ajută să economisiți spațiu în propria locuință fiind o piesă modernă ci și practică. Acest colțar se poate transforma într-un confortabil spațiu de dormit unind  părțile componente în structura cărora întâlnim salteaua Relaxa Confort, sau puteți să vă relaxați pe timp de zi. Cele 8 perne detașabile oferă un aspect estetic plăcut, contribuind și la nivelul de confort general al coltarului.

Produsele din acest articol le puteți găsi în magazinele Elvila și pe site-ul elvila.ro. Pentru mai multe idei pentru amenajarea locuinței puteți vizita secțiunea Amenajări locuințe.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI