TIOR

Mici trucuri pentru o casa mereu la moda

Printre numeroasele idei creative de amenajare a locuinței, se numără și cele care te pot ajuta să ai o casă mereu la modă. Prospețimea și actualitatea unei locuințe se regăsește în modalitatea decorativă aleasă. În continuare, să vorbim mai mult despre acest design atemporal care nu ne dă pace.


Clasic, nedemodat


Ne dorim o casă nedemodată. Pentru cei conservatori care nu sunt adepții renovărilor permanente, există mici trucuri cu ajutorul cărora vor putea obține o casă atemporală. Există stiluri, culori, materiale ce pot fi catalogate drept „clasice”. Iar ce este clasic, cu greu se demodează. Pefect și pentru tine dacă te regăsești în descrierea de mai sus. Așa că optează pentru elemente de design care sunt menite să dureze în timp.


Arhitectură atemporală


O casă amenajată în dulcele stil clasic nu te va dezamăgi niciodată. Poți începe de la un cadru general și anume arhitectura locuinței. Aspect care poate fi modificat doar în cazul caselor, prin utilizarea coloanelor, a structurilor ornamentale sau a statuilor. O casă atemporală se va folosi de aceste detalii într-un joc creativ de cadre atemporale. Același efect există și în cazul actualității vestimentației. Avem manechinul adică locuința pe care ne dorim să o „îmbrăcăm” în pas cu moda.


Combinația perfectă


Poți obține un design atemporal dacă folosești un perete neutru de care alături o piesă de mobilier vintage. Ceea ce ar face diferența ar fi un obiect de artă contemporană poziționat chiar deasupra. Obiectivul unei case fără limită de vârstă este crearea unui echilibru. Oridinea este, de asemenea, un factor important în amenajarea unui interior modern în orice zi, anotimp, an.


Încadratura potrivită


Este indicat ca un design atemporal să aibă o funcționalitate bine stabilită. Trebuie să ai încredere că locuința ce o vei amenaja va răspunde nevoilor tale peste ani și ani. Un aspect de care trebuie să ții cont este faptul că o astfel de casă este util să aibă un design deloc plictisitor și perfect porționat. La crearea unui spațiu modern și funcțional, mobila trebuie să se încadreze perfect în fiecare cameră. Extremele sunt excluse: nici un mobilier prea mare care să domine încăperea, nici unul prea mic care să pară lipsit de importanță.


Tendințe cromatice


Când vine vorba de integrarea culorii anului în amenjarea interioară a locuinței, ia în calcul câteva aspecte. În primul rând, multe dintre culorile sezoniere nu vor rezista testului în timp. Cel mai potrivit este ca aceste tendințe cromatice să fie incluse în accente decorative și accesorii. Optează pentru nuanțe neutre completate de verde, bleumarin. În principiu, orice este prea încărcat, strică. Nu te lăsa constrâns de anumite modele, forme, spații, culori.


O cameră atemporală ar trebui să impresioneze prin simplitate și eleganță.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI