TIOR

Mici depozite in interiorul casei

Există persoane care adună mai multe lucruri şi persoane care aruncă mai uşor obiectele colecţionate. Totuşi, toţi oamenii au nevoie de cât mai multe locuri de depozitare a lucrurilor personale. Evident, cu cât deţii mai multe obiecte, cu atât vei avea nevoie de mai mult spaţiu; de aceea, este recomandat ca în fiecare cameră să existe spaţii de depozitare specifice încăperii, raportate la activităţile desfăşurare în fiecare zonă în parte.

 

Sub pat nu sunt monştri

 

Acasă la tine nu trebuie să îţi fie teamă de monştrii de sub pat. Şi, ca să ai certitudinea că nu există monştri sub pat, transformă acel spaţiu în spaţiu de depozitare: ia-ţi un pat cu mai multe sertare sau cu lădiţe de depozitare încorporate sau, dacă patul există deja şi este unul dintre cele cu picioare înalte, poţi aşeza tu acolo lădiţe şi cutii mari cu diferite categorii de obiecte care nu îţi trebuie frecvent. Nu uita să asiguri un aspect plăcut la exterior, după ce ai înţesat acel spaţiu de cutii.

 

Pereţi spaţioşi

 

Peretele, ca atare, nu poate fi spaţios – doar este o singură suprafaţă, şi mai este şi verticală! Aşa ai fi putut crede, dar ia în considerare crearea unor nişe din ipsos – crearea de spaţii de depozitare pe perete. Pentru o mai bună exemplificare, am încărcat a doua imagine din galeria foto.

 

Un cufăr de zestre

 

În dormitor vei avea întotdeauna, pe lângă dulapul cu articole vestimentare, un corp de mobilă în care să ţii „surplusul” de perne, cearşafurile de schimb, păturile, cuverturile şi pilotele. Pentru ca toate acestea să aibă loc în dormitor şi să arate şi frumuşel totul, aşază-le într-o ladă de zestre. Conceptul îl cunoşti şi poate nu îţi place, gândindu-te la acea ladă masivă din lemn învechit a bunicii, însă designul poate diferi.

 

Rafturi peste tot

 

Rafturile îşi pot face loc peste tot, aşa cum poţi vedea şi în articolele de aici. Aşadar, ajută-te de acele etajere din lemn, plastic, sticlă (sau orice alt material ţi se pare potrivit pentru locuinţa ta şi pentru obiectele pe care le ai de depozitat) pentru a-ţi organiza lucrurile, mai ales pentru că acestea se potrivesc şi în dulapuri, şi în afara dulapurilor, dar şi în fiecare zonă a locuinţei tale – inclusiv pe hol şi în baie.

 

Pentru o organizare mai strictă a obiectelor de pe rafturi, ia în considerare folosirea coşurilor sau a lădiţelor. Acestea din urmă pot fi, la rândul lor, din material textil, din lemn, din metal, din împletituri şi aşa mai departe – alege-le pe cele potrivite pentru tine.

 

Spaţiu pentru expoziţii

 

În cazul în care ai colecţionat şi obiecte care pot fi expuse vertical, poţi îmbina decorarea pereţilor şi organizarea acestor obiecte. De exemplu, poţi crea o galerie a tablourilor sau, de ce nu, o galerie a oglinzilor vechi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI