TIOR

Medicament pentru trup, minte si suflet

Meditația vindecă sufletele și trupurile obosite. Sugestia noastră este să îți rezervi o cameră pe care să o dedici regăsirii echilibrului interior. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să îți asculți sufletul în amenajarea camerei de relaxare.


Meditație la răsărit și apus


În momentul alegerii camerei destinate meditației trebuie să acorzi o atenție deosebită luminii. Sursele de lumină naturală sunt cele mai benefice. Fie că este vorba de meditație în prima parte a zilei, fie că apusul îți creează atmosfera dorită relaxării, optează pentru o cameră retrasă. Nu o să îți dorești să fii distras de la „momentul tău zen”. Poți lua în considerare chiar și un spațiu în aer liber, de ce nu?


Lumina sufletului tău


Așa cum am specificat mai devreme, lumina naturală este cea indicată. Cu toate acestea, dacă poziționarea camerei nu beneficiază de acces către o fereastră luminoasă, te poți concentra pe alegerea unor corpuri de iluminat. Acestea trebuie să îți ofere posibilitatea de a-ți seta intensitatea luminii în funcție de starea de spirit.


Elementele de bază


O cameră de meditație funcționează pe principiul: cu cât mai puțin, cu atât mai bine. Spațiul trebuie să conțină doar câteva elemente decorative, printre care: un covoraș, o măsuță, o pernă de meditație. De asemenea, utilizarea uleiurilor esențiale ajută la relaxarea trupului, a minții și a corpului.


Meditație fără întrerupere


Muzica meditativă nu este un element obligatoriu, însă are latura sa benefică. Printre cele mai folosite sunt sunetele care îți aduc aproape liniștea naturii: ciripitul păsărilor, șuieratul vântului sau valurile oceanului. Asigură-te că piesele sunt suficient de lungi sau puse pe repeat, pentru a nu-ți întrerupe sesiunea de meditație.


Deconectează-te de la stresul cotidian. Așează-te, respiră, relaxează-te.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI