TIOR

Materiale pline de viata

Locuinţa ta va avea la fel de multă energie câtă îi oferi tu prin materialele şi culorile pe care le foloseşti în amenajarea căminului. Să dezvoltăm puţin... Materialele care îţi decorează locuinţa au un rol foarte important din punct de vedere estetic, dar şi ca grad de confort al fiecărei camere în parte. De data aceasta vom discuta despre ţesăturile înflorate.

 

Unde să fie flori?

 

Ţesăturile înflorate pot fi de mai multe feluri şi dispuse în diferite zone din locuinţa ta. Felul în care poziţionezi lucrurile înflorate depinde numai de gusturile tale şi de cât de mult accent vrei să pui pe textilele din locuinţa ta.

 

Acestea pot fi folosite, aşa cum poţi observa şi în imaginile din galeria foto, pentru accesorizarea ferestrelor, pentru huse sau cuverturi pentru canapele şi paturi, pentru huse pentru pernuţele decorative, pentru abajururile veiozelor din casă, pentru covoare şi aşa mai departe.

 

Pentru a completa aspectul unei locuinţe unde îţi doreşti diferite materiale textile înflorate, ai putea să decorezi şi unul dintre pereţii casei tale cu flori pictate manual cu o singură culoare sau în mai multe culori sau mai multe nuanţe. Despre această din urmă sugestie poţi citi mai multe aici.

 

Cum sunt dispuse culorile?

 

Poţi alege ca florile să fie pe perdele sau pe jaluzele, pe canapele sau pe fotolii, pe pereţi sau reflectate de pe covor în oglinzi. Important este să ştii care vrei să fie fundalul şi cu ce anume îl vei asorta.

 

De exemplu, în a şasea (penultima) imagine din galeria foto, proprietarii au ales ca toate decoraţiunile din interiorul locuinţei lor să fie amenajate în culori nu foarte ţipătoare şi nuanţe neutre, însă unul dintre pereţi a avut onoarea de a fi fost zugrăvit într-o nuanţă de verde (Olive) care contrastează frumos cu restul elementelor decorative din cameră, dar completează armonios imprimeul cu motive florale de pe canapele şi din perdele.

 

Nu este nevoie de magie.

 

Imprimeurile florale sunt relativ uşor de asortat într-o locuinţă. De exemplu, dacă îţi rămâne o bucăţică de material după croirea propriilor perdele, acesta poate fi utilizat pentru retapisarea scaunelor dintr-o cameră sau pentru crearea unor huse pentru pernuţele take decorative. De asemenea, resturile de material pot fi utilizate pentru crearea diferitelor decoraţiuni cum sunt colajele înrămăte de materiale cu însemnătate istorică pentru familia ta sau pentru alte ornamente lucrate manual cu sunt abajururile pentru diferite veioze din casă.

 

Sperând că imaginile din galeria foto, îţi urăm să ai o casă înflorită, primitoare, relaxantă şi întotdeauna fresh!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI