TIOR

Masa de toaleta – cum o alegi si cu ce o decorezi?

Majoritatea femeilor îşi doresc o măsuţă de toaletă pe care o aşază, cel mai adesea, în dormitor, dar care îşi poate găsi locul şi în baie sau chiar în living, mai ales dacă este o masă de toaletă ce se poate transforma într-o altă piesă de mobilier. În continuare, vom detalia câteva mici scenarii de transformare a mesei de toaletă, iar galeria foto pe care ţi-am pregătit-o te va ajuta să vizualizezi mai bine sugestiile noastre.

 

Măsuţa de toaletă la comandă

 

De ce să execuţi la comandă mobilierul pentru locuinţa ta? Este simplu: ştii exact cât te va costa, poţi să alegi "articulaţiile" şi finisajele, va avea exact dimensiunile cerute şi va avea culoarea şi modelul dorite.

 

Prin urmare, poţi crea şi măsuţa de toaletă la comandă, mai ales dacă vrei să fie... pliabilă. Aşadar, stabileşte de câte sertare este nevoie şi ce dimensiuni ar trebui să aibă acestea, apoi specifică orice alte detalii îţi doreşti: modelul mânerelor, înălţimea măsuţei şi dacă vrei sau nu să se poată ridica blatul de care să fie prinsă o oglindă, aşa încât măsuţa să fie completă, dar să o poţi strânge şi să o poţi trasforma în mai puţin de 5 minute în birou.

 

Ca exemplu ai măsuţa de toaletă din a doua imagine din galerie: jumătate poate fi dedicată cosmeticelor, iar cealaltă jumătate poate găzdui dosare, documente, facturi, instrumente de scris şi produse de birotică.

 

Măsuţă de toaletă lucrată manual

 

Ai un scaun al cărui blat s-a stricat sau care are spătarul puţin şubred? Este perfect! Ai şi o valiză care este prea uzată sau care a devenit neîncăpătoare pentru lucrurile de care ai avea nevoie când pleci în voiaj? Şi mai bine! Acum combină cele două obiecte într-unul singur şi vei obţine o măsuţă de toaletă personalizată, perfectă pentru tine şi cosmeticele tale! O poţi decora cu ghirlande luminoase ori, şi mai bine, instalează spoturi luminoase în capacul veiozei.

 

Excelent! Rezultatul ar trebui să arate cam ca măsuţa de toaletă din a treia imagine.

 

Măsuţă de toaletă vintage

 

Obiectele vintage vor avea întotdeauna un farmec aparte care completează perfect eleganţa necesară unei mese de toaletă. Nu mai bine încerci să găseşti o masă de toaletă veche pe care să o recondiţionezi şi să îmbini cele două caracteristici absolut necesare? În timpul recondiţionării, poţi adăuga mesei găsite orice detaliu estetic necesar pentru a o face să se potrivească în decorul camerei unde vei aşeza această piesă de mobilier.

 

Măsuţa de toaletă elegantă

 

Desigur, întotdeauna poţi opta pentru variante mai simple cum ar fi cumpărarea unei mese de toaletă noi, elegante, moderne. Aceasta poate avea oglinda încorporată sau o poţi adăuga ulterior. Mai mult, aceasta va aduce acel suflu de prospeţime de care au nevoie femeile atunci când se ocupă de make-up. Nu uita să aşezi întotdeauna flori proaspete pe colţul mesei de toaletă – este un detaliu fin cu efecte excelente!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI