TIOR

Mai multa liniste acasa

Unde te poţi odihni mai bine ca acasă? Dacă ai copil mic, oriunde nu este şi el, dar, în general, acasă este locul cel mai relaxant şi cel mai odihnitor. Ca să fie şi mai linişte acasă şi, mai ales, în dormitor, poţi tapiţa pereţii. Acesta va fi subiectul articolului de faţă: pereţi tapisaţi pentru mai multă linişte.

 

Pereţii tapisaţi arată mai prietenos.

 

Pereţii goi (goi de tot, şi fără decoraţiuni, şi fără tapet, şi fără culoare) oferă camerei pe care o delimitează un aer ostil. Pereţii decoraţi deja "încălzesc" atmosfera şi te fac să te simţi ceva mai relaxat. Dar pereţii tapisaţi te invită la leneveală fără cuvinte, nu crezi? Analizează imaginile din galeria foto, transpune-te imaginar în diferitele imagini şi convinge-te că aşa este: pereţii tapisaţi ajută la relaxarea cu spor.

 

Pereţii tapisaţi sunt recomandaţi pentru familiile cu copii.

 

Copiii sar, se aleargă, cad, se smuncesc şi, adesea, se lovesc de pereţi şi de mobilier. Ideal ar fi să optezi pentru suprafeţe cât mai moi şi cât mai bine rotunjite atunci când ai un copil mic în locuinţă.

 

Tapisează toată camera.

 

Va trebui să alegi cu grijă materialul de la exterior: trebuie să alegi şi o culoare, şi un model care să se potrivească scopului camerei tapisate, să se potrivească mobilierului, dar şi gusturilor tale. În plus, tapiseria pereţilor nu trebuie să îngreuneze accesorizarea camerei respective: trebuie să aibă un model şi o culoare pentru care să poţi găsi uşor ornamente de asociat acestui aspect.

 

După ce ai ales materialele potrivite, tapisează toată camera la fel, pentru un aspect unitar şi pentru o izolare fonică perfectă.

 

Sau tapisează numai parţial o cameră.

 

Dacă nu îţi place această idee destul de mult, poţi tapisa numai un colţ sau numai un perete din locuinţa ta – şi tapiseriile pentru pereţi funcţionează la fel ca tapetul şi culorile intense pe pereţi, din punct de vedere estetic, este în regulă dacă nu vrei ca toată camera să fie la fel, ca toţi pereţi să fie identici. Cel mai important este să îţi placă felul cum arată fiecare cameră din locuinţa ta, să te simţi bine acasă şi să amenajezi fiecare cameră cât mai uşor.

 

Tapiseria pentru pereţi se potriveşte în orice cameră.

 

Poţi alege să tapiseri şi pereţii din dormitor, şi pe cei din living, şi pe cei de pe hol, şi pe cei din birou. Ca dovadă stau toate imaginile din galeria foto: cu decoraţiunile potrivite în cameră, tapiseria se potriveşte oriunde, indiferent de întindere sau de culoare!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI