TIOR

Magia sezonului de iarna – decor pentru pereti

Vine iarna și în amenajarea interioară a locuinței noastre. De data aceasta vom vorbi despre decorarea pereților în funcție de sezon. Cu fiecare idee decorativă aducem magia iernii în casa noastră.


Vrem zăpadă


Cu cât așteptăm mai mult zăpada, cu atât investim mai mult într-o locuință care să se potrivească sezonului. Nuanțe de gri, alb și albastru, furate parca de pe crestele munților, pot aduce iarna în casă. Galeria noastră foto îți prezintă câteva idei decorative pentru pereții adaptați anotimpului geros.


Decor de moment


Pentru cei care doresc să se bucure pentru moment de frumusețea iernii sunt recomandate decorațiunile pentru pereți inspirate din pesiajele naturale. Un decor temporar poate fi amenajat în locuința ta în funcție de anotimpul preferat sau anotimpul în curs. Acestea nu trebuie neapărat să coincidă. Totul ține de preferințele tale și restul decorațiunilor. Scopul este ca acestea să se completeze reciproc.


Cadru de poveste


O serie minunată de picturi aduc un omagiu iernii prin claritatea cu care sunt înfățișate peisajele din natură. Principalul fenomen atmosferic al iernii este surprins în cadre de poveste. Zăpada pare atât de aproape. Diferența este că în casă temperatura este mult mai ridicată decât afară. O cromatică aparte oferă imagini cu munți acoperiți de zăpadă, ramuri înghețate și lacuri devenite patinoare.


Transformări


Decorațiunile murale pot transforma o cameră normală într-un refugiu. La adăpost de frigul de afară, însă bucurându-te vizual de zăpadă și peisaje de poveste. Pereții astfel amenajați pot fi poziționați pe oricare latură a încăperii, astfel încât să luminize și să scoată în evidență o atmosferă aparte. De asemenea, trebuie luate în calcul piesele de mobilier. Nu este indicat ca acestea să acopere o mare parte din perete.


Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI