TIOR

Ludic si sofisticat pentru o locuinta aparte

Dacă eşti o persoană cu o personalitate prea complexă pentru a te mulţumi cu un singur stil de amenajări interioare sau dacă în această casă trebuie să locuiască mai multe persoane, atunci este bine să jonglezi cu stilurile şi cu elementele specifice fiecărui caracter până când reuşeşti să creezi un mediu armonios.

 

Un "pat de zi" în locul unei canapele

 

Nu stai mai bine în pat decât în canapea? Atunci de ce nu ai avea un pat în locul canapelei din bucătărie sau din living? Important este, nu-i aşa, să te simţi cât mai bine acasă la tine.

 

Şi iată, pentru că există atât de multe modele, dimensiuni şi tipuri de paturi şi de saltele, cu siguranţă vei găsi patul potrivit, indiferent de încăperea în care ai vrea să îl aşezi. Şi nu vei transforma camera respectivă în dormitor, ci va fi numai o cameră cu un "pat de zi".

 

Pernuţe decorative cu scopuri multiple

 

Ar fi drăguţ să ai la îndemână mai multe feluri de pernuţe decorative, unele numai pentru decor (nu-i aşa că sunt drăguţe cum stau ele adunate ca nişte pui de pernă coloraţi şi jucăuşi?), unele pentru rezemarea capului, pentru susţinerea gâtului, pentru menţinerea unei poziţii corecte a spatelui, pentru a-ţi rezema picioarele şi a le ţine puţin mai ridicate, pentru a fi suport pentru măsuţa de cafea sau măsuţa potrivită pentru servirea micului dejun.

 

Poţi chiar să construieşti un fort din pernuţe, aşa încât să îţi asiguri o poziţie confortabilă şi să te culcuşeşti bine în îmbrăţişarea unor pernuţe moi, colorate, vesele, rotunde, pătrate sau cilindrice. Poţi să te ajuţi de pernuţele decorative pentru a crea un cadru pe saltea, iar în acest cadru să aşezi copilul ca să nu cadă din pat în timp ce tu te învârţi prin cameră.

 

Decoraţiuni aparte

 

Alege decoraţiuni deosebite pentru locuinţa ta: în funcţie de restul decorului, vei alege accesorii şi decoraţiuni care să se potrivească celorlalte elemente din fiecare cameră în parte. Alege scaune deosebite, un model vintage pentru bar, dar reabilitat. Alege şi tablouri deosebite, ideal din cele handmade.

 

Corpuri de iluminat deosebite

 

Bineînţeles că şi corpurile de iluminat trebuie să arate într-un mod aparte. Fie le poziţionezi într-un mod deosebit, fie le alegi cu un model deosebit. Uită-te şi la corpurile de iluminat din imaginile din galeria foto pregătită pentru tine: nu lipsesc nici candelabrele, nici aplicele, nici lustrele, nici veiozele.

 

Jocuri cromatice, jongleuri cu forme şi colecţii impresionante

 

O parte din cameră o poţi decora cu nuanţe ale culorilor calde, iar altă parte din cameră o poţi dedica nuanţelor reci. Prima imagine din galerie este reprezentativă în acest sens: în pat şi în jurul acestuia sunt culori calde, iar pe peretele unde sunt expuse cele două colecţii sunt numai culori reci.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI