TIOR

Locuri pentru tatici

Fiecare membru al familiei are un loc anume în casă, însă pentru tătici este cu atât mai important cu cât ei sunt, în teorie, capii familiei. Acest loc însă nu trebuie văzut ca un tron, ci ca un loc de relaxare care are, în acelaşi timp şi alte funcţionalităţi. Nu-i aşa că tot ce există în casă este, de fapt, pentru toată familia care locuieşte acolo? De exemplu, un fotoliu ales pentru tăticul casei poate fi...

 

Pentru poveşti

 

Şi dacă este în living sau în dormitorul părinţilor, dar mai ales dacă este aşezat în camera copiilor, fotoliul tăticului este pentru spus poveşti sau pentru adormit bebeluşii. Va trebui să fie un fotoliu confortabil, unde tăticul să stea bine, dar unde să aibă loc şi copilul în braţele tatălui său.

 

De asemenea, s-ar putea să fie foarte bine să existe în faţa fotoliului şi un taburet micuţ unde părintele să îşi sprijine picioarele – adormirea copilului poate dura şi ore bune. Desigur, pernuţa pentru spate, pernuţa pentru gât şi o pătură moale trebuie să fie mereu la îndemână.

 

Pentru lecturi

 

Totuşi, după ce adorm copii sau în timpul după-amiezilor libere, şi tăticilor le place să citească. Unii preferă să citească în fiecare dimineaţă ziarul acasă, cu o ceaşcă bună de cafea proaspăt râşniţită. Pentru astfel de momente este necesar un fotoliu confortabil, dar care să impună o poziţie cât mai corectă şi mai... dreaptă, aşa încât atenţia să nu fie umbrită de o poziţie aducătoare de somn.

 

Pentru meci

 

Multor tătici le plac meciurile: unii le preferă pe cele de basket, alţii pe cele de tenis, alţii pe cele de fotbal sau alte sporturi. Pentru ei, este nevoie de un fotoliu comod (cel mai probabil, unul din piele) care să aibă alături o măsuţă unde să stea berea, castronul cu floricele de porumb şi telecomanda.

 

Nu numai pentru el

 

Întotdeauna trebuie luată în considerare varianta în care mămica vrea şi ea la meci sau vrea să asculte poveştile tatălui, precum şi momentele în care un cuplu îşi serveşte cafeaua de dimineaţă ca atare. În acest caz, va fi nevoie de două fotolii (nu neapărat din acelaşi model) şi de o măsuţă între ele. Este foarte probabil ca pe măsuţă să fie flori proaspete aşezate cu grijă într-o vază pitică, iar fotoliile să aibă mai multe pernuţe decorative.

 

Pentru mai multe idei pentru fotoliul tatălui, click aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI