TIOR

Locuinta pentru o gasca mare

Dacă ai o familie numeroasă sau foarte mulţi prieteni, atunci şi casa ta trebuie să îţi fie la fel de primitoare şi încăpătoare ca inima ta. Nu ai neapărat nevoie de o locuinţă cât un conac, însă ar fi bine să fie foarte bine organizată şi să te interesezi în privinţa obiectelor care se strâng incredibil de bine sau care au mai multe funcţionalităţi.

 

Multe locuri de şezut

 

Dacă ai o familie numeroasă, atunci cel mai bine ar fi să cumperi o locuinţă cu cât mai multe camere pentru ca membrii familiei să aibă suficient spaţiu şi o doză mulţumitoare de intimitate. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă un pat al său şi cel puţin un dulap cu lucruri personale – desigur, dimensiunile mobilierului vor diferi. În acelaşi timp, majoritatea spaţiilor de depozitare vor fi comune.

 

Dacă ai foarte mulţi prieteni, atunci nu va trebui să te îngrijorezi pentru repartizarea camerelor, însă ar fi bine să ai un living foarte spaţios unde să încapă toţi oaspeţii şi să stea confortabil, precum şi o eventuală cameră de oaspeţi pentru atunci când cineva are nevoie să rămână peste noapte.

 

Posibilităţi multiple pentru dormit

 

Când într-o casă sunt mulţi oameni trebuie ca paturile să fie primitoare. Ia în calcul alegerea unor fotolii extensibile şi a unor canapele extensibile atunci când alegi mobilierul pentru amenajarea locuinţei tale, mai ales dacă te muţi în casă nouă. Variante foarte bune pentru locuri de dormit „de rezervă” sunt paturile suprapuse, paturile rabatabile şi saltelele gonflabile.

 

O masă încăpătoare

 

De obicei, mesele sunt alese după aspect, dar dacă ştii că de cele mai multe ori se strâng multe persoane la tine acasă pentru jocuri de societate sau îţi place să organizezi mese festive pentru cei apropiaţi, ar fi bine ca primul criteriu să fie ca masa să fie extensibilă şi abia apoi aspectul acesteia.

 

Mai mult în fiecare cameră

 

În living, în dining şi în bucătărie va trebui să ai mai multe locuri de şezut, de diferite tipuri. Dacă pentru dining şi în bucătărie este suficient să ai câteva scaune pliabile în pus pentru a le aşeza în jurul mesei extensibile atunci când este nevoie, în living va trebui să calculezi foarte bine spaţiul şi dimensiunile mobilierului, aşa încât să aibă fiecare invitat un loc unde să se aşeze confortabil şi să fie un oaspete excelent pentru o gazdă excelentă.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI