TIOR

Locuinta de invidiat cu interioare de lux - ca in filme

De cele mai multe ori, amenajarea locuinței nu se întâmplă așa cum ne dorim. De curând ai urmărit un film care ți-a atras atenția tocmai prin luxul specific unui altfel de stil în home design. Să ne imaginăm cum ar fi dacă am „fura” câteva elemente decorative și le-am aduce la noi acasă.

Iată ce schimbări poți aduce în amenajarea interioară a locuinței tale.

Standarde înalte

Nimic nu este întâmplător în decorul folosit pentru filmarea unui cadru de excepție. Pe acest principiu trebuie să funcționeze și amenajarea locuinței noastre. Menține mereu standardele la un nivel înalt și nu le coborî niciodată pentru compromisuri în materie de home design.

Prim pas elegant

Intrarea într-o locuință spune multe despre ceea ce ar trebui să ne așteptăm pentru următoarele camere. Grandoarea aspectului exterior, cât și celui interior îți pot oferi sentimentul că ești bine primit. Este indicat ca un hol ce se dorește cu accent asupra detaliilor de lux să beneficieze de aranjamente florale care să impresioneze prin parfum și prospețime, suprafețe impecabile și corpuri de iluminat din materiale ce creează impresia de prețiozitate.

Sejurul de acasă

Asemenea călătoriilor în care te poți bucura de camera unui hotel de lux, poți face ca locuința ta să fie locul de relaxare supremă. Vacanța de acasă o ai în momentul în care acorzi o atenție deosebită dormitorului, locul care îți poate oferi un somn liniștitor. În alegerea unui pat somptuos ar trebui să ținem cont de fiecare element ce îl compune, de la saltea la pilota și pernele care să te stimuleze vizual.

Mai mult decât o baie

Vedem atât de des amenajări ce inspiră confort. Experimentează acest sentiment cu ajutorul unei decorări speciale a băii. Alege o cadă supradimensionată și, de ce nu, inspiră-te din designul chiuvetelor duble. Imaginea plină de farmec a unei băi poate fi redată și prin simpla prezență a unor prosoape albe, pufoase, a papucilor și halatului din aceași categorie. Ai grijă să nu lipsească elementele de aromaterapie.

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI