TIOR

Lecturi de vara

Când este vară, este timpul potrivit pentru a-ţi reintra în ritm cu lecturile: ce poate fi mai plăcut decât să stai la soare cu o limonadă şi o carte bună? Desigur, limonada se poate transforma cu uşurinţă martini, ceai de fructe cu gheaţă, smoothie sau alte băuturi, iar acest cadru ar fi completat de un loc foarte confortabil în care să te aşezi pentru a lectura.

 

Un paradis în grădină

 

Dacă spaţiul din grădină îţi permite, ar fi păcat să nu profiţi de el şi să instalezi aici un centru zen precum cel din prima imagine din galeria foto, unde să te poţi relaxa în voie, unde să poţi sta la soare sau la umbră, unde să nu te temi a vărsa paharele pe mobilă, pentru că husele sunt toate lavabile, unde să stai bine, unde să ai linişte şi unde să poţi citi.

 

Oferă-ţi câteva lămpiţe pentru a direcţiona lumina exact aşa cum îţi doreşti şi după apus, dar şi câteva pernuţe decorative care vor fi ulterior folosite la găsirea unei poziţii cât mai confortabile pentru citit.

 

Un colţişor chic...

 

Colţul tău de lectură din grădină nu trebuie neapărat să arate ca un cort sau ca un iglu, ci poate fi în aer liber. Eventual, pentru a te proteja de soarele prea puternic sau de ploile imprevizibile ale verii, poţi să instalezi un soi de baldachin.

 

Aspectul acestui loc va depinde numai de gusturile tale: poţi opta pentru cuverturi şi pernuţe tradiţionale, minimaliste sau... chic. Dacă preferinţele tale se îndreaptă către spaţiile care sunt confortabile, dar şi cât de cât elegante, atunci a doua imagine din galeria foto îţi va servi drept inspiraţie.

 

Un fort propriu

 

Cel mai bun loc pentru citit este, pentru unii, în casă. Pentru că înăuntru nu sunt nici gângănii, nici prea multe sunete care să te distragă, nici intemperii. Aici vei putea să amenajezi pentru tine sau pentru copiii tăi un fort al izolării pentru momentele de lectură: un cort de interior, aşa cum poţi vedea şi în a treia imagine din galeria foto.

 

Este drept că, de obicei, corturile de interior sunt pentru copii, dar nimic nu te poate opri să îl încerci şi tu. Important este ca sub acesta să fie un covor cât se poate de gros, pentru ca răceala pardoselii să nu străbată şi să vă îngheţe burticile, picioarele sau spatele (în funcţie de poziţia de citit pe care o alege fiecare).

 

Să recunoaştem...

 

Cel mai probabil nu te aşteptai la acest lucru, dar trebuie să recunoaştem: foarte multe persoane citesc cărţi întregi în timp ce stau pe closet. Acesta este motivul pentru care încurajăm amenajarea unei mini-biblioteci în baie, deasupra bazinului vasului de toaletă. În acest caz este cu atât mai important să laşi capacul veceului înainte să tragi apa, lucru pe care să îl faci chiar de fiecare dată pentru a evita răspândirea germenilor şi a microbilor din vasul de toaletă.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI