Leagane suspendate de visele copilariei

15-12-2015 / Blog amenajari locuinte

Gustul copilăriei am vrea sa îl simțim. Leagănul copilăriei în care am vrea să ne dăm mereu. Specialiștii în home design ne dau mână liberă, așa că rămâne doar să punem în aplicare următoarele idei decorative, distractive și confortabile.


Leagăn vesel


Culoarea portocalei inspiră veselie, iar de data aceasta este folosită pentru a scoate în evidență designul unui leagăn de interior. Suspendat în dublu exemplar, creează un sentiment de libertate în livingul modern amenajat. Chiar dacă la prima vedere am spune că leagănele sunt pentru cei mici, aici ne întâlnim cu piese destinate celor mari. Frânghiile rezistentă oferă siguranța unui legănat confortabil.


Pentru tine? Pentru cine?


Dacă tot există problema cui îi sunt destinate legănele acestea, am găsit și răspunsul. Și pentru pitici, dar și pentru părinți. De exemplu, poate exista un loc de distracție cu leagăn și în camera copiilor, dar și în cea a adulților. Dacă ne referim la cel din dormitorul pentru copii, trebuie să luăm în calcul un colorit special, dar și toate măsurile de siguranță pentru evitarea accidentelor neprevăzute.


Leagăn nomad


Un design aparte vine să înspire amenajarile interioare viitoare. În nuanțe pământii, se remarcă prin materiale precum pielea naturală sau frânghii înnodate artistic. Este vorba despre un leagăn portabil care se adaptează încăperilor nonconformiste, cu elemente multiculturale.


Băncuță suspendată


Dacă ne uităm cu atenție în galeria foto, ne dăm seama că un leagăn se potrivește în atât de multe stiluri decorative. Colorate, mai puțin colorate, pot fi chiar și pentru mai multe persoane, sub formă de băncuță. Contează ca sistemul de prindere să fie rezistent și să aibă acel ceva din amenajarea interioară căreia dorim să-l adăugăm.


Leagăn la alt nivel


Imaginează-ți o masă în familie, unde scaunele obișnuite sunt înlocuite cu leagăne. Ar fi ceva neobișnuit. Adaugi astfel o doză de distracție și transformi o masă rigidă într-una informală. Va fi atât o experiență estetică nemaintâlnită, cât și una în care predomină buna dispoziție. Cu un abajur suspendat deasupra mesei neconvenționale, scaunele sub formă de leagăne par că plutesc. Specialiștii în home design au optat pentru nuanțe deschise atât în ceea ce privește lemnul, cât și celălalte materiale folosite.


Sursa foto: freshome.com, houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.