TIOR

Inveseliti-va caminul!

Orice casă are nevoie de un strop de veselie pe care să și-l adune din accesorii și ornamente, cu atât mai mult locuințele de zi cu zi. Deși nimeni nu zice că în cazul caselor de vacanță puteți fi mai neglijenți în privința caselor de vacanță, probabil sunteți de acord că dedicați mult mai mult timp acelui loc numit acasă
 
Încercați să apelați la cât mai multe trucuri și la decorațiunile potrivite pentru locuința dumneavoastră, indiferent că este vorba despre un apartament sau despre o casă, astfel încât să imprimați un aer prietenos, vesel, primitor. 
 
Jucați-vă cu imprimeuri și modele! 
 
Modelele și imprimeurile pot varia de la extrema formelor geometrice repetate la infinit până la motive vegetale dispuse aparent anarhic. Vizualizați totul dinainte ori aruncați câte un ochi pe atotputernicul Internet pentru a vedea că și dezordinea are ordinea ei și că în haos există întotdeauna o doză considerabilă de frumusețe. 
 
Îndrăzniți să alegeți  texturi și imprimeuri diferite pentru piese diferite de mobilier și pentru accesorii și decorațiunile din fiecare încăpere. În plus, le puteți schimba periodic pentru mai mult dinamism estetic. 
 
Jucați-vă cu toate culorile! 
 
Nu este necesar să țineți cont de asortările canonizate. Ba mai mult: sunt încurajate asocierile insolite de culori, indiferent de cameră. Livingul este, poate, cea mai permisivă încăpere, dar nu trebuie să evitați utilizarea culorilor în bucătării, dormitoare, birouri sau dininguri. 
 
În plus, puteți să cochetați la infinit cu zecile de nuanțe ale fiecărei culori, iar apoi să amestecați nuanțe de galben cu nuanțe de mov ori de verde ori nuanțe ale oricărei culori care vă place și care vă poate face să vă simțiți în largul dumneavoastră, să vă simțiți acasă
 
Nu uitați că lumina este prietena culorilor! În funcție de tipul luminii (naturală sau artificială, caldă sau rece etc), de unghiul de propagare și de prima suprafață întâlnită de fasciculul de lumină, poate fi schimbată întreaga atmosferă dintr-o încăpere.  
 
Nu țineți cont de norme! 
 
Pentru că am mai discutat despre acest aspect, nu vom mai insista foarte mult asupra lui. Important este să vă urmați pasiunile și să vă ascultați instinctul. Tendințele generale în moda vestimentară sau în moda amenajărilor interioare sau exterioare nu ar trebui să influențeze opțiunile indivizilor atât de mult pe cât o fac. Eliberați-vă de norme și alegeți numai ce vă place! 
 
Bucurați-vă de animalele de companie! 
 
Animalele de companie sunt un motiv bun pentru bucurii, indiferent de dimensiunile lor sau de volumul blănii sau penelor. Cu excepția peștilor și reptilelor, toate animalele se vor bucura când ajungeți acasă și pentru orice moment de atenție. De aceea, puteți să imortalizați momente cu acestea sau să creați tablouri cu imaginea propriu-zisă sau abstractizată a animalului favorit. 
 
Nicio cameră nu trebuie să fie prea sobră... 
 
Dacă la un moment dat aveți nevoie de puțină odihnă, ați putea încerca să amenajați într-un stil ceva mai simplu baia sau dormitorul, ambele fiind camere destinate intimității și relaxării. 
 
Culorile neutre (maro, bej, crem etc), precum și nonculorile (alb, negru) au farmecul lor și nu trebuie să evitați utilizarea lor. Sunt recomandate mai ales când doriți să centralizați atenția asupra unor obiecte prin contraste sau prin utilizarea unor culori foarte puternice (roșu aprins, verde crud, albastru electric etc). 
 
Pentru un stil nonconformist, dar relativ potolit, puteți apela cu încredere la plantele de interior, la obiecte handmade sau la opere de artă contemporană. 
 
Sursa foto: Houzz.com. 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI