TIOR

Interioare deosebite

Acasă este locul unde trebuie să te întorci de fiecare dată cu plăcere şi locul unde primeşti vizite cu mândrie, locul unde toată familia se simte bine. Pentru ca aceste afirmaţii să fie adevărate. Trebuie să analizezi foarte bine specificul familiei şi personalitatea fiecărui membru şi să încropiţi o locuinţă cu un aspect plăcut şi un factor de confort sporit. Aceste lucruri se transcriu diferit de la persoană la persoană şi de la familie la familie.

 

Totuşi, noi îţi vom oferi câteva sugestii care nouă ne-au încântat privirile şi care sperăm că te vor ajuta să amenajezi locuinţa ideală pentru tine şi cei dragi ţie.

 

Decorează geometric.

 

Alege câteva forme geometrice simple şi vizualizează felul în care le-ai putea folosi în decorarea locuinţei pentru a obţine un aspect dinamic plăcut. De exemplu, în prima imagine din galeria foto poţi vedea cum întreaga cameră este dominată de dreptunghiuri: dreptunghiuri mai mici, dreptunghiuri mai mari, dreptunghiuri verticale şi dreptunghiuri orizontale, cu diferite raporturi între laturi. Pentru a se evita crearea unui spaţiu prea sobru şi rigid, toate acele forme ascuţite au fost temperate cu forma rotunjită a celor trei covoraşe rotunde.

 

Alege mobilier jos şi decoraţiuni simple.

 

Pentru un aspect deosebit al unei camere (sau al unei locuinţe întregi), optează pentru mobilier simplu, jos şi unicolor şi cât mai puţine decoraţiuni, cât mai simple. Stilul minimalist poate fi cu adevărat spectaculos dacă alegi nuanţele neutre potrivite şi dacă acorzi suficientă atenţie poziţionării corpurilor de iluminat şi modului în care se va propaga lumina (şi cea artificială, şi cea naturală) în cameră.

 

Experimentează culori puternice.

 

Sigur, o cameră amenajată în degrade sau în toate culorile curcubeului poate fi surprinzătoare, însă nu oricine îşi imaginează casa visurilor scăldată în toate culorile lumii. Prin urmare, mizează pe o singură culoare pentru efecte maxime: alege o singură culoare şi plasează strategic elementele cele mai intens colorate pentru a pune cu adevărat în valoare culoarea aleasă, indiferent care ar fi aceea.

 

De exemplu, în a treia imagine, contrastul dintre alb şi negru este foarte puternic, iar efectul estetic este cu atât mai puternic şi mai plăcut cu cât nu există alte culori care să îţi distragă atenţia, iar negrul este foarte intens. Poţi alege orice combinaţie de culori, însă ar fi bine să încerci să creezi un contrast la fel de puternic pentru un aspect inedit.

 

Optează pentru design deosebit.

 

Dacă arhitectura casei ţine cu tine, atunci jumătate din „luptă” este câştigată. Important va fi să ştii cum să profiţi de detaliile arhitecturale deosebite. De exemplu, în a cincea imagine din galeria foto vei vedea o fereastră ovală. Totuşi, acea locuinţă are doar o fereastră ovală: este singura fereastră fără alte accesorii, iar forma ferestrei este dublată de leagănul din interior care arată, de asemenea, ca un ou.

 

Dacă îţi doreşti o locuinţă de-a dreptul spectaculoasă, atunci articolele de aici s-ar putea să îţi placă şi mai mult.

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI